DayTrading: Czwartek 19.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 19.10.2017
Dax znowu do góry. A mówią nie łap noży. To nie łapałem i co. Edek, Dax przeszły mi koło nosa 

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Ja bym nie był taki pewny, czy DAX do góry???
Edek wcale nie wygląda na spadki - wcale.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
TsunamiPL pisze:Dax znowu do góry. A mówią nie łap noży. To nie łapałem i co. Edek, Dax przeszły mi koło nosa
Dax to pikuś przy DJ30
-- Dodano: czw 19-10-2017, 20:21 --
fx-technik pisze:Ja bym nie był taki pewny, czy DAX do góry???
Dzisiaj dax do góry ? o tej godzinie ?
sorki a to ty grasz ?czy ci co mowiaTsunamiPL pisze:Dax znowu do góry. A mówią nie łap noży. To nie łapałem i co. Edek, Dax przeszły mi koło nosa

a to juz bylo super na wejscie bo miales sl spoko chocby na 900
zaczalem od malej ski na dax pisalem 50fb na 12997 tak cirka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Pewnie, że raczej nie o tej godzinie.
Jutro, raczej DAX nie do góry, ale zobaczymy.
a od kiedy ty sie bawisz w przewidywanie mistrzu jednej slusznej metodologii?fx-technik pisze:Pewnie, że raczej nie o tej godzinie.
primo - usuwaj wskaźniki z wykresu jak chcesz pokazać trejdy bo nic tam nie widaćŚwieżak44 pisze:Ogólnie +5k dziś mi wyszło. WOW! Jak na zupełny brak czasu i zmarnowane wejściewłaściwie ze wczoraj i to że nie miałem znowu czasu grać to wynik jest rewelacyjny. Znowu okazało się , że warto poczekać do 10.00 na DAXie.. Jakie to proste. Emocje mnie zjady rano- to prawda. Drugie , nieudane wejście w S kosztowało -1k. Ale po takim okresie padaki taka zmienność nastąpiła, że człowiek głupieje.Ogólnie dziś piękna gra na DAX-ie była i żałuję , że nie mogłem spokojnie nad tym usiąść. Wykorzystałem może 20% możliwości na DAX-ie, ale i tak jestem zadowolony. 5k=50 pips ugrane.
PS. EDEK drogowskazem DAX-a!
secundo - wykres nie jest po to żeby kogokolwiek mylić, tylko po to żeby nauczyć się go czytać

- fx-technik
- Fanatyk
A tak, od czasu, do czasu coś skrobnę.
To i tak nie ma znaczenia dla mojego tradingu.
Ale, tu jest taki plotkarski wątek, to czemu mam nie napisać?
To i tak nie ma znaczenia dla mojego tradingu.
Ale, tu jest taki plotkarski wątek, to czemu mam nie napisać?
powiem wam jedno, granie na giełdach to jedno wielkie G. Tam nie ma nic do rozumienia, ruletka. Przechodzę na jasną stronę mocy - waluty. Bardziej przewidywalne, bardziej grywalne.
no tak racja. w sumie to niczym sie nie rozni od wykresów niektórych z wyznaczonymi liniami i strzalkami, gdzie cena ma zaregować