Tydzień bez forexu a tu takie kwiaty, .... zobaczymy...?atlanticos pisze:poniżej kabel interwał tygodniowy - przypadek?
Co WY na to? Zobaczymy jak to się zamknie w niedzielę
Jeszcze własnej szklanej kuli nie uruchomiłem, ale jakaś korekta wskazana
Tydzień bez forexu a tu takie kwiaty, .... zobaczymy...?atlanticos pisze:poniżej kabel interwał tygodniowy - przypadek?
Co WY na to? Zobaczymy jak to się zamknie w niedzielę
NIKKIE NA OPORZE z taka luka sie otworza to nie ma bata ze nie cofna a zanim U Jpr7emo pisze:no może thxNowy123 pisze:nie zmienili tylko NIKIE w gore to szlo oslabienie JPYpr7emo pisze:indeks dolara poszedł do góry
nie pamiętam podobnej procedury po wczorajszym mocnym spadku na uj
160 punktów nagle w górę po wczorajszych 160 w dół, to oznacza że inwestorzy zmienili nastrój o 180 stopni, nie rozumiem tego
byc może rolę się odwróciły i to Nikkei spowodował osłabienie jena, ale to rzadkość
i 160 pipsów na uj aż
a ja pamietam ze BoJ chce miec ujka > 100 - co widac po dniu dzisiejszym - jak to sie u nos godo - "niy dej sie a zesrej sie"Nowy123 pisze:nie wiem jak ty ale ja jak w nocy podbija jescze U J a co za tym E J biore S sobie na nocny trejd
pr7emo pisze:to teraz można powiedzieć w uproszczeniu że ruch intra na uj ze względu na wielkość jest pewnego rodzaju luką
no bo nic nie dyskontowali
i jest poczucie że coś jest nie tak
na pewno skorekcą
chyba że zagrają misiom na nerwach
w Październiku do Holandii jade do pracy, muszę konto w eur założyć
ma ktoś z was drugie konto w armadzie?