DayTrading: Czwartek 19.04.2018
- mamucideal
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 19.04.2018
wy nic nie wiecie. masakra jakas!!!
Złoto rozegranie, m5
pozycje z wczoraj, zamknięte dzisiaj po otworzeniu rynków w Europie. W sumie dobra decyzja, bo jak widac, SL by byl zaliczony.
Ponowiona pozycja po tej korekcie. Dość szybko nastąpiło odkupienie.
pozycje z wczoraj, zamknięte dzisiaj po otworzeniu rynków w Europie. W sumie dobra decyzja, bo jak widac, SL by byl zaliczony.
Ponowiona pozycja po tej korekcie. Dość szybko nastąpiło odkupienie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
- harymilloki
- Maniak
Nie podoba mi sie ten ruch na zlocie moi mili ... Trzeba byc ostroznym bo moga wycinke drzew zrobic
Nadal widze podążanie w gore ale zaczyna byc niebezpiecznie ...

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
co ty kurna chcesz wiedziecmamucideal pisze:wy nic nie wiecie. masakra jakas!!!
pisalem ci najpierw na rynek patrz od dpy strony proste abc
a powod a to mozna zawsze wymyslic

proste at po szczyciku abc przeciez to podstawy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Tak trzeba było Long rozgrywać na D1:
Bo Long już jest TP zaliczone, ale nie ma nic o spadkach.
Jest na razie RGR u góry, ale brak swingu i retestu do góry.
I dlatego teraz nic nie robię.Bo Long już jest TP zaliczone, ale nie ma nic o spadkach.
Jest na razie RGR u góry, ale brak swingu i retestu do góry.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2018, 12:09 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Nie musisz mi nic udowadniać i ja nie muszę Tobie udowadniać nic. Jeśli wychodzisz na plus to tylko to się liczy. Każdy handluje dla siebie a nie dla innych. U mnie złoto ładnie zarabia na spadki czekam już chyba 4 tydzień z kolei i teraz mam nadzieję, że ładnie odpali w dół.fx-technik pisze:Nieprawda, i mogę to udowodnić, że rynku nie trzeba wyprzedzać, żeby zarabiać.
To się nazywa "Swing" - o ile kolega wie co to jest.
udowadniac nic nikomu nie trzeba ale przestrzec nie zaszkodzi a ja od 3dni bebnie zloto z krotkiej czasowki to spadac bedzie
to tylko drwiny czytam tyle temat
--
to tylko drwiny czytam tyle temat
--
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2018, 12:12 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
4 tygodnie czekać, żeby w końcu SL zaliczyć, to ja wolę 4 tygodnie poczekać bez pozycji,Michał Iwański pisze:Nie musisz mi nic udowadniać i ja nie muszę Tobie udowadniać nic. Jeśli wychodzisz na plus to tylko to się liczy. Każdy handluje dla siebie a nie dla innych. U mnie złoto ładnie zarabia na spadki czekam już chyba 4 tydzień z kolei i teraz mam nadzieję, że ładnie odpali w dół.fx-technik pisze:Nieprawda, i mogę to udowodnić, że rynku nie trzeba wyprzedzać, żeby zarabiać.
żeby dobrze wejść, kiedy jest naprawdę duże PP ruchu, a nie konsoli.
Cena spada, wtedy kiedy spada, a nie wtedy, kiedy rośnie.
Póki co to nie spada.
A wszelkie wasze hipotezy i domysły są nic niewarte, tylko ludzi mylą i w błąd wprowadzają.
Zamiast tradować fakty, to hazard uprawiają.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2018, 12:18 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
zloto mniejszy interwał. Poniżej niebieskiej strefy, jak mawiał klasyk tego forum, "całe depo w S i nic się nie bój" 
gold h1
https://www.tradingview.com/x/afya2LOs/

gold h1
https://www.tradingview.com/x/afya2LOs/
Widzę, że mamy tutaj hejtera z nutką narcyzmu. Jakie sl?, przestań chłopie wymyślać.fx-technik pisze:4 tygodnie czekać, żeby w końcu SL zaliczyć, to ja wolę 4 tygodnie poczekać bez pozycji,Michał Iwański pisze:Nie musisz mi nic udowadniać i ja nie muszę Tobie udowadniać nic. Jeśli wychodzisz na plus to tylko to się liczy. Każdy handluje dla siebie a nie dla innych. U mnie złoto ładnie zarabia na spadki czekam już chyba 4 tydzień z kolei i teraz mam nadzieję, że ładnie odpali w dół.fx-technik pisze:Nieprawda, i mogę to udowodnić, że rynku nie trzeba wyprzedzać, żeby zarabiać.
żeby dobrze wejść, kiedy jest naprawdę duże PP ruchu, a nie konsoli.
Cena spada, wtedy kiedy spada, a nie wtedy, kiedy rośnie.
Póki co to nie spada.
A wszelkie wasze hipotezy i domysły są nic niewarte, tylko ludzi mylą i w błąd wprowadzają.
Zamiast tradować fakty, to hazard uprawiają.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2018, 12:23 przez Michał - TopTrade, łącznie zmieniany 2 razy.