dlamnie kazdy nowy szczyt to okazja do sprzedazy! kaczki muszą zostać nakarmione jak są głodne. wczoraj było ich dużo ale dzisiaj przybiegają nowe! tak jak mówił Rafał z. karm kaczki karm i karm aż nakarmisz karmą je!d4mian7 pisze:mamut.skoncz gadac o tym zlocie bo i tak wywali gora i będziesz musial spac na dworcu
DayTrading: Czwartek 19.04.2018
- mamucideal
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 19.04.2018
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
złoto jak najbardziej w dół, to jest wysoce prawdopodobny scenariusz
- mamucideal
- Stały bywalec
Michał chcesz być moim studentem?Michał Iwański pisze:złoto jak najbardziej w dół, to jest wysoce prawdopodobny scenariusz
OT - Michał Iwański, akt prawny na który powołujesz się w podpisie, został uznany za uchylony rok temu.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Dzięki rekin za ofertę ale najpierw musiałbyś mi bezsprzecznie udowodnić, że coś potrafisz. Jak to zrobisz?mamucideal pisze:Michał chcesz być moim studentem?Michał Iwański pisze:złoto jak najbardziej w dół, to jest wysoce prawdopodobny scenariusz
dobry ...
geja widzieli na h1 ? jeszcze można pakować S i coś skubnąć
geja widzieli na h1 ? jeszcze można pakować S i coś skubnąć

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Dziękuję za info. Podpis wstawiłem wcześniej niż rok temu. Nie wiedziałem, że został uchylony. Ogólnie chodzi o informację aby ktoś nie miał pretensji później do mnie, któraś z moich wypowiedzi doprowadziła do utraty pieniędzy.Anomalia pisze:OT - Michał Iwański, akt prawny na który powołujesz się w podpisie, został uznany za uchylony rok temu.
- mamucideal
- Stały bywalec
Uwierz mi na słowo.Michał Iwański pisze:Dzięki rekin za ofertę ale najpierw musiałbyś mi bezsprzecznie udowodnić, że coś potrafisz. Jak to zrobisz?mamucideal pisze:Michał chcesz być moim studentem?Michał Iwański pisze:złoto jak najbardziej w dół, to jest wysoce prawdopodobny scenariusz
Domyślam się, dlatego napisałam o tej zmianie bo aż za dobrze wiem, jak takie drobiazgi stają się potem wielkimi problemami w sądzie.Michał Iwański pisze:Dziękuję za info. Podpis wstawiłem wcześniej niż rok temu. Nie wiedziałem, że został uchylony. Ogólnie chodzi o informację aby ktoś nie miał pretensji później do mnie, któraś z moich wypowiedzi doprowadziła do utraty pieniędzy.Anomalia pisze:OT - Michał Iwański, akt prawny na który powołujesz się w podpisie, został uznany za uchylony rok temu.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
na tym edku to juz sami nie wiedzą co i jak.. obecnie mam eskę ale bez przekonania, tak pod adrenalinke 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.