DayTrading: Czwartek 19.03.2020
Re: DayTrading: Czwartek 19.03.2020
To co - idziemy na 2600 na sp500? czy za wcześnie???
Nie wiecie gdzie można znaleźć całą historie USD/PLN
Pamiętam jak w latach przełomu 80/90 kurs USD/PLN był po 7 zł
Pamiętam jak w latach przełomu 80/90 kurs USD/PLN był po 7 zł
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Podobno jutro ma byc lockdow w uk
"na Stooq. "Cichy44 pisze: ↑19 mar 2020, 14:31Są dane historyczne na Stooq.
Może to Ci pomoże.
https://stooq.pl/q/d/?s=usdpln
Są wykresy resztkowe cena 5 zł
a była 7 zł .Pamiętam doskonale
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
no to robota na edku i dolcach zrobiona
teraz pora by indeksy przysmolily ha ha haaaaaaaaaaaa
DOLARY
cena 7 zeta byla cena wirtualna tylko w kantorach malolactwo widze na forex zaden nie pamieta tych czasow
nbp nigdy takich cen nie kwotowal
jezdzilo sie pomalych miasteczkach i kupowalo dolce ponizej 5 a sprzedawalo po ile kto daaaaaaa
raj komunizmu ha ha ha ha wiadomo dyr banku musial cie znac
a w wawie sprzedawaly banki dolce po 200-500 sztuk tylko
i byly kolejki jak za chlebem
teraz pora by indeksy przysmolily ha ha haaaaaaaaaaaa
DOLARY
cena 7 zeta byla cena wirtualna tylko w kantorach malolactwo widze na forex zaden nie pamieta tych czasow
nbp nigdy takich cen nie kwotowal
jezdzilo sie pomalych miasteczkach i kupowalo dolce ponizej 5 a sprzedawalo po ile kto daaaaaaa
raj komunizmu ha ha ha ha wiadomo dyr banku musial cie znac

a w wawie sprzedawaly banki dolce po 200-500 sztuk tylko

i byly kolejki jak za chlebem
Ostatnio zmieniony 19 mar 2020, 14:56 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Prognoza dla USD/PLN .
Może być wyżej
Może być wyżej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wybij sobie takie ceny z głowy my nie turcja ani gwatemala
spekuła nie ma najmniejszego powodu by polske atakowac
predzej ruszyliby wlochy czy hiszpanie czy nawet anglie
Ostatnio zmieniony 19 mar 2020, 14:59 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jak na moje czary to może być i ze 2 dolce na jakimś piku.Administrator pisze: ↑19 mar 2020, 14:02Srebro wygląda pięknie na średnio i dlugoterminowe kupno (z ciasnym SL).
PS. Na chwilę obecną na świecie jest 226 531 zainfekowanych koronawirusem i 9 298 zmarłych.
https://coronavirus-live.info/
A co do korony. Chiny 81k zarażonych, 3100 trupów, Włochy 35k zarażonych i 3000 trupów. A było że Chiny to reżim i zaniżają. Jeszcze dużo nam to szczytu brakuje, to tygodnie czy miesiące. I tak oceniam wejście w grę. Dla mnie dzieciaki pójdą do szkoły od września.
Najbardziej dziwne jest to, że w ciepłych rejonach to się rozwija i np w Arabii Saudyjskiej gdzie jest chyba najmłodsze społeczeństwo zaraza się roznosi. Ciepło/Lato nie rozwiązuje problemu tego "gryzonia".
Pozdrawiam, kogo jak kogo, ale admina spotkać.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!