Czemu mam wrażenie że jesteś po uszy załadowany dollarowe longiKusus pisze:Dlaczego każda twoja analiza od 2 tygodni dotyczy osłabienia dolca? Dziwne to...atlanticos pisze:kangur h1 - potencjalna formacja odwrócenia
https://www.tradingview.com/x/MyKc16g2/
DayTrading: Czwartek 18.12.2014
-
Mpapiez
Re: DayTrading: Czwartek 18.12.2014
- atlanticos
- Maniak

Uwierz mi że naprawdę nie chce mi się wdawac w polemiki z "sezonowcami" bo Ciebie za jakiś czas znowu nie bedzie pół roku (może się rozwiedziesz, znowu ożenisz lub kolejne dziecko sie urodzi - nie wnikam) a ja jakoś sobie na swoich analizach niezle rade daję... Pokazywałem na edku dwa kierunki (dokonczenie głowy potencjalnego orgra i zjazd po drugie ramie) wiec nie tylko osłabienia dolara analiza dotyczyła... i na tym skończmy... pokazuję to co widzę w danym momencie.. Nie musisz sie z tym zgadzac, nie musisz pod to grac, nie musisz nawet tego czytac i ogladac...i tak rynek wszystko weryfikuje... Wielu pipsow...Kusus pisze:Dlaczego każda twoja analiza od 2 tygodni dotyczy osłabienia dolca? Dziwne to...atlanticos pisze:kangur h1 - potencjalna formacja odwrócenia
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ropa - moje 55.30 pykła 
to teraz up zapewne
jak sie to sprawdzi (bo nie wszedłem niestety(?)) - to chociaż będę miał satysfakcję.
wolę i tak poczekać. Ropa nie ucieknie
to teraz up zapewne
jak sie to sprawdzi (bo nie wszedłem niestety(?)) - to chociaż będę miał satysfakcję.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2014, 17:53 przez highend, łącznie zmieniany 2 razy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no ed zawraca ladnie
do oporu
-
Mpapiez
Kto wie, może jeszcze zrobią z D1 fajny młotek z dużym cieniem
...
Takie długie wejscia z takimi stopami to nie mój styl, ale to aż zbyt fajne miejsce
...
Aż chyba pierwszy raz na weekend zostawie pozycje.
Takie długie wejscia z takimi stopami to nie mój styl, ale to aż zbyt fajne miejsce
Aż chyba pierwszy raz na weekend zostawie pozycje.
yhighend pisze:ropa - moje 55.30 pykła
to teraz up zapewne
Dlaczego nie wszedłeś? Spękałeś czy co? Otworzyłeś w tym roku jakąś pozycję czy tylko tak piszesz że byś otworzył? Grasz na demo?
Odrabiam stratyrambo80 pisze: Dlaczego nie wszedłeś? Spękałeś czy co? Otworzyłeś w tym roku jakąś pozycję czy tylko tak piszesz że byś otworzył? Grasz na demo?
Wszedłem wszedłem - tylko po 55.50. nie miałem buy limita ustawionego, a szkoda bo by było perfekt wejscie.
Sprawdzam się czy faktycznie to tak działa jak myślę - wychodzi, że tak, bo o 55.30 wczoraj pisalem
teraz juz SL na zysk i niech sie dzieje wola...
TP: 59.85
Będę myślał dalej nad wejsciami. Ale trend na ropie chyba można uznać za odwrócony. Mniej jak 53.50 nie zobaczymy.....
To oczywiscie tylko moje zdanie i negujemy scenario spadku na $26
-- Dodano: 18 gru 2014, 18:22 --
Indeksy lecą na nowe maksy zapewne przez to - Nowy nie zbieraj shortów.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Hehe. Zadziorny z ciebie chloptasatlanticos pisze:Uwierz mi że naprawdę nie chce mi się wdawac w polemiki z "sezonowcami" bo Ciebie za jakiś czas znowu nie bedzie pół roku (może się rozwiedziesz, znowu ożenisz lub kolejne dziecko sie urodzi - nie wnikam) a ja jakoś sobie na swoich analizach niezle rade daję... Pokazywałem na edku dwa kierunki (dokonczenie głowy potencjalnego orgra i zjazd po drugie ramie) wiec nie tylko osłabienia dolara analiza dotyczyła... i na tym skończmy... pokazuję to co widzę w danym momencie.. Nie musisz sie z tym zgadzac, nie musisz pod to grac, nie musisz nawet tego czytac i ogladac...i tak rynek wszystko weryfikuje... Wielu pipsow...Kusus pisze:Dlaczego każda twoja analiza od 2 tygodni dotyczy osłabienia dolca? Dziwne to...atlanticos pisze:kangur h1 - potencjalna formacja odwrócenia
A w kangurka i EA lepiej uważają jak się bawisz bo widać ze jesteś początkujący na tych walorach...
Również wielu pipsow.
Gdzie była analiza z drugim kierunkiem bo mi umknęło?atlanticos pisze:Uwierz mi że naprawdę nie chce mi się wdawac w polemiki z "sezonowcami" bo Ciebie za jakiś czas znowu nie bedzie pół roku (może się rozwiedziesz, znowu ożenisz lub kolejne dziecko sie urodzi - nie wnikam) a ja jakoś sobie na swoich analizach niezle rade daję... Pokazywałem na edku dwa kierunki (dokonczenie głowy potencjalnego orgra i zjazd po drugie ramie) wiec nie tylko osłabienia dolara analiza dotyczyła... i na tym skończmy... pokazuję to co widzę w danym momencie.. Nie musisz sie z tym zgadzac, nie musisz pod to grac, nie musisz nawet tego czytac i ogladac...i tak rynek wszystko weryfikuje... Wielu pipsow...Kusus pisze:Dlaczego każda twoja analiza od 2 tygodni dotyczy osłabienia dolca? Dziwne to...atlanticos pisze:kangur h1 - potencjalna formacja odwrócenia
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Mpapież , to i tak dla Ciebie były 2 bardzo łaskawe dni z tego co widzę 
Pozdro
Pozdro