12786 fbohighend pisze:kurde, a wczoraj wszyscy widzieli 1.276 na edku....
spokojnie t otak jak by juz w tym ruchy chcieli 110 na U J

nie tak predko
na AUD nie wiem ale 5 tk jeszcze nie skonczyli co zrobili to manewrt taki chyba ze skrocona 5
12786 fbohighend pisze:kurde, a wczoraj wszyscy widzieli 1.276 na edku....
tego w tym tygodniu na 99% nie zrobihighend pisze:edek musi jeszcze wybić górą TL po której zjechał na FED. wtedy będę pewny na 100%
Dadas pisze:Może bardziej klarownie: Skrypt na świecy spadkowej, ona była w okolicy Fibo 50%.marcin76 pisze:Dadas pisze:Dla tych, którzy mają mój skrypt:
Najlepiej działa na świecy, przez którą przechodzi Fibo 50% danej gałęzi trendu! Witam
piszesz o takiej sytuacji jak zaznaczyłem miejsce w kwadracie ?
mamy fibo 50% i blisko niej linia z Twojego skryptu
Chyba widać?
też to odkryłem, to św. Graal Forexumarcin76 pisze: bardzo ładnie pokazuje twój skrypt , jeżeli się go wrzuci na aktualną świecę z W1 , a potem zejdzie się na niższe interwały H1 lub H4 , rewelacyjnie pokazuje przedziały w jakich cena się porusza
Św. Graalem nie jest mój skrypt, tylko ten, kto go umie zastosować!highend pisze:też to odkryłem, to św. Graal Forexumarcin76 pisze: bardzo ładnie pokazuje twój skrypt , jeżeli się go wrzuci na aktualną świecę z W1 , a potem zejdzie się na niższe interwały H1 lub H4 , rewelacyjnie pokazuje przedziały w jakich cena się porusza![]()
Ej no, miałeś nie pisać co z rzeźnikiemhighend pisze:rzeźnik H1
jakby ktoś wątpił w linie którą wkleiłem rano - była wsparciem, stała się oporem. Proste jak drut.
to go zatrzymało i teraz zjazd możliwy na 176.300 - wg. wskaźnika Dadasa, tam należało walić SELL (na 178.350 - wyznaczone miałem wcześniej
ale referendum... to wiecie, moze zjechać niżej albo jeszcze polecieć wyżejbyło mówione: rzeźnik leci na 178? było.
Doleciał, więc teraz kolejna fala.... długa - zatem 176.300 wykonalne.....