Nie wiem . Namieszali mi w głowie . Wg mnie to nie powinni w ogole wracac powyżej tego 7840 . A jak juz to tylko na chwile , a ta chwila trwa i zastanawiam sie czy na 8200-8300 nie pójdą .
Nie mam pomysłu . Z boku jestem .
Indeksy tez stoja bez kierunku .
DayTrading: Czwartek 18.07.2024
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2024
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
kakao
trzymam ski a co tam
U mnie bdb towar czyli gaz wytrzepany a to co zostało dalej jest bdb
nic juz nie realizuja a tylko trzymam /do piatku mam czas
z mki 50fb na kasowym na 2,08 wywala to by bylo super
nie wywala to bede dokladał
a kakao to maluje tak i tak ma bycccccccccccccc
a indeksy to olac
oni jakis ruch w dół moze na koniec mca zrobia a tak teraz to chjnia gorka dolek i tyle
to podobnie do edka i te same qrwa ruchy na pare pipow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

tu takie co nie co na poz zamknietych dziaiaj
czasem sie jak widac udaje ha ha haaa nawet temu ktory merytorycznie tu nic nie poklazuje
https://ibb.co/QJ8ZTtL
troche tego czasu bylo trzeba nim te lki na gazie zaczely dawac kokosy
ropka
poki nizej 82 a tak jest to jest super bo mam ski z wyzej 83
i tak przy okazji
zapasy gazu tylko 10baniek a bylo 27 w ub tyg i dlatego tez uppppppp na razie o 2,8 procenta
5 to by bylo to
gaz wyzej 3,7 procenta juz
na minutce rysuje piekną filizankę rynek

z klina zasięg 2,107
pazernosc czasen gubi
25k razem bo kółko ma sie obracaćccc
juz 20 i to zostaje
kasowy 15 bo tu obracam dt a wrzesniowy 5k on na wrzesien gotowy
no i qrwy tego kakao nie spuszczaja znowu nad 8k
navik bac się czy trzymac
czasem sie jak widac udaje ha ha haaa nawet temu ktory merytorycznie tu nic nie poklazuje
https://ibb.co/QJ8ZTtL
troche tego czasu bylo trzeba nim te lki na gazie zaczely dawac kokosy

ropka
poki nizej 82 a tak jest to jest super bo mam ski z wyzej 83
i tak przy okazji
zapasy gazu tylko 10baniek a bylo 27 w ub tyg i dlatego tez uppppppp na razie o 2,8 procenta
5 to by bylo to

gaz wyzej 3,7 procenta juz

na minutce rysuje piekną filizankę rynek

z klina zasięg 2,107
pazernosc czasen gubi
25k razem bo kółko ma sie obracaćccc
juz 20 i to zostaje
kasowy 15 bo tu obracam dt a wrzesniowy 5k on na wrzesien gotowy
no i qrwy tego kakao nie spuszczaja znowu nad 8k
navik bac się czy trzymac

ani o tym pisać

Zwracam uwagę na indeksy. Zgodnie z moją wczorajszą predykcją spadają. Dax i Nygus dają zarobić.
Dzisiaj pojawił się raport Goldman Sachs, w którym przewidują obniżkę stóp na koniec lipca w zakresie do 0,50.
Pisałem o tym wczoraj
Nygus stoi nad przepaścią, Dax nad mniejszą
Dzisiaj pojawił się raport Goldman Sachs, w którym przewidują obniżkę stóp na koniec lipca w zakresie do 0,50.
Pisałem o tym wczoraj

Ostatnio zmieniony 18 lip 2024, 17:49 przez Arek_VI, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwracam uwagę na indeksy. Zgodnie z moją wczorajszą predykcją spadają. Dax i Nygus dają zarobić.
Dzisiaj pojawił się raport Goldman Sachs, w którym przewidują obniżkę stóp na koniec kipca w zakresie do 0,50.
Pisałem o tym wczoraj
Dzisiaj pojawił się raport Goldman Sachs, w którym przewidują obniżkę stóp na koniec kipca w zakresie do 0,50.
Pisałem o tym wczoraj

wszyscy sie bojaArek_VI pisze: ↑18 lip 2024, 17:48Zwracam uwagę na indeksy. Zgodnie z moją wczorajszą predykcją spadają. Dax i Nygus dają zarobić.
Pisałem o tym wczoraj
Nygus stoi nad przepaścią, Dax nad mniejszą![]()

a słowo ciałem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i kakao 8100 i moze juz wyzej
NYGUS
nie zalapalo mi ski a taka piekna była

sp500 na nizej 5600 i zacznie sie jutro bal ale musi tez edek rozwalic migusiem 1,09 bo inaczej bdzie dpa blada a nie spadki
ja juz opierdzielam się

mykam bo jeszcze cos kupie i zrobie sobie robotę
19550 oczekujc lka na nygusie bo tu zaczynam i 18k na daxie

Ostatnio zmieniony 18 lip 2024, 18:12 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

Kto sie boi indeksy grać ?
Na dj od wczoraj probuje S. , dzis ładnie zjechali i świeczkę H4 ładną rysują , pewnie na 41172 zrobią przystanek i dołek tej H4 obecnej . ( ładny sygnał spadkowy powinien byc z tej H4 ), niestety nie złapałem tego ruchu, brak czasu , a szkoda.
Nugus 19654 jeszcze dzis powinien zrobić - tam trzeba uważać bo mogą cofnąć
.
Nizej jest zasieg na 18929 ale to pewnie w kolejnym tygodniu . (Nq)
Sp 5596 zrobione to moze oddech chwile złapać , ale docelowo w tym tygodniu widziałbym 5531. Ewentualnie w poniedziałek .
................
Z interwału W1 na NQ życzyłbym sobie głębszą korektę w okolice 14700 . Ale to raczej sfera marzeń ( na teraz) i ewentualnie długie miesiące korekty . Moze do wyborów ? Jak sie rozwinie mocniej zwala ? Ihmo .
Mocno życzeniowy scenariusz to 14700 , ale czasami życzenia sie spełniają
.......
Kakao . Pisałem, nie wiem , nie mam pomysłu . Wydaje mi sie ze bedą atakować ( dzis lub jutro) 8201, jak wybiją ten poziom to 8310 . Ale nie gram tego bo namieszali mi w głowie . Wrócili na 8100 a to poziom albo - albo dla mnie . Bardziej w górę mi wyglada na te 8200 a nawet 8300
Na dj od wczoraj probuje S. , dzis ładnie zjechali i świeczkę H4 ładną rysują , pewnie na 41172 zrobią przystanek i dołek tej H4 obecnej . ( ładny sygnał spadkowy powinien byc z tej H4 ), niestety nie złapałem tego ruchu, brak czasu , a szkoda.
Nugus 19654 jeszcze dzis powinien zrobić - tam trzeba uważać bo mogą cofnąć

Nizej jest zasieg na 18929 ale to pewnie w kolejnym tygodniu . (Nq)
Sp 5596 zrobione to moze oddech chwile złapać , ale docelowo w tym tygodniu widziałbym 5531. Ewentualnie w poniedziałek .
................
Z interwału W1 na NQ życzyłbym sobie głębszą korektę w okolice 14700 . Ale to raczej sfera marzeń ( na teraz) i ewentualnie długie miesiące korekty . Moze do wyborów ? Jak sie rozwinie mocniej zwala ? Ihmo .
Mocno życzeniowy scenariusz to 14700 , ale czasami życzenia sie spełniają

.......
Kakao . Pisałem, nie wiem , nie mam pomysłu . Wydaje mi sie ze bedą atakować ( dzis lub jutro) 8201, jak wybiją ten poziom to 8310 . Ale nie gram tego bo namieszali mi w głowie . Wrócili na 8100 a to poziom albo - albo dla mnie . Bardziej w górę mi wyglada na te 8200 a nawet 8300
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Navik lejesz miód na moje uszy
xx
Ostatnio zmieniony 18 lip 2024, 19:01 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

navik
jak ty piszesz o sobie amator to mi się usmiech pojawia na twarzy
nie rozumiem czemu ty nie masz takiej pewnosci siebie na fx
przeciez na obecna chwile nikt z tych niby wielkich pojawiajacych się tu nie ustali lepiej wsparc i oporow na tych srnych indeksach
Ja w sumie pozycjonuje na jakies tam fbo abc formacje i inne bzdety i czesto na tzw nosa no moze na procenty spadkow tez
dlatego twoje podane punkty do dla mnie czesto to podstawa
troche tylko nie rozumiem czemu ty prawie zawsze nie zarabiasz jak ja ale to juz inny temat
naucz sie wreszcie ze na obecne czasy to wejscie w tzw punkt to juz przeszłosc i zacznij ciagle zarabiac bo mnie wqreia ze tak czesto piszesz wywalilo mnie z dobrego trejdu
,mnie tam nic nie wywali i jakbym ci pokazał wyjscie z gwnianego wejscia w gaz przed wczoraj to bys zaniemówił chyba pap
fakt wyszedłem z tego dopiero dzisiaj /no prawie wyszedłem
jaki z ciebie amator jestes zawodowiec na tym forum w porownaniu do innych
z tych co tu pisali to Tomaszek był lepszy ale tez miał jakies lęki w inwestowaniu i za bardzo się rozdrabniał ja nie pamietam zebys ty tu kiedykolwiek napisal pomylilem sie i wybralem zły kierunek
ty piszesz najwyzej wszedlem dobrze ale mnie wywalilo
co to za roznica czy ja wejde po 8150 czy po 8250 jesli zejdzie rynek na 7500 powiedzmy
wchodzac po 150i po 250 to mam srednia 200 i usredniajac bo moge wejsc 10ma pozycjami to w koncu mam srednia 230
no i ok zarobie 20 pipow mniej przezyje jeszcze jak oddam brokerowi z 50
bo w sumie zrobie strzał na 500 / ostatnio chyba na 800 z 1 -eski a to rzadkosc bym jedna stawiał tylko
no fakt nie masz czasu na dt i tylko dlatego wcina ci to sl czesto
chcesz zarabiac to po pierwsze dobra pozycja musi zostac na przynajmniej nastepny dzien i juz nie pisze o tym moim slynnym lki na eski
bo to trzeba by przecwiczyc ale pisalem o tym i powtarzam wchodzisz w pozycje to ona ma zarobic a nie qrwa broker ci ja wycina lub slka
jak ty piszesz o sobie amator to mi się usmiech pojawia na twarzy
nie rozumiem czemu ty nie masz takiej pewnosci siebie na fx
przeciez na obecna chwile nikt z tych niby wielkich pojawiajacych się tu nie ustali lepiej wsparc i oporow na tych srnych indeksach
Ja w sumie pozycjonuje na jakies tam fbo abc formacje i inne bzdety i czesto na tzw nosa no moze na procenty spadkow tez
dlatego twoje podane punkty do dla mnie czesto to podstawa
troche tylko nie rozumiem czemu ty prawie zawsze nie zarabiasz jak ja ale to juz inny temat
naucz sie wreszcie ze na obecne czasy to wejscie w tzw punkt to juz przeszłosc i zacznij ciagle zarabiac bo mnie wqreia ze tak czesto piszesz wywalilo mnie z dobrego trejdu
,mnie tam nic nie wywali i jakbym ci pokazał wyjscie z gwnianego wejscia w gaz przed wczoraj to bys zaniemówił chyba pap
fakt wyszedłem z tego dopiero dzisiaj /no prawie wyszedłem
jaki z ciebie amator jestes zawodowiec na tym forum w porownaniu do innych
z tych co tu pisali to Tomaszek był lepszy ale tez miał jakies lęki w inwestowaniu i za bardzo się rozdrabniał ja nie pamietam zebys ty tu kiedykolwiek napisal pomylilem sie i wybralem zły kierunek
ty piszesz najwyzej wszedlem dobrze ale mnie wywalilo
co to za roznica czy ja wejde po 8150 czy po 8250 jesli zejdzie rynek na 7500 powiedzmy
wchodzac po 150i po 250 to mam srednia 200 i usredniajac bo moge wejsc 10ma pozycjami to w koncu mam srednia 230
no i ok zarobie 20 pipow mniej przezyje jeszcze jak oddam brokerowi z 50
bo w sumie zrobie strzał na 500 / ostatnio chyba na 800 z 1 -eski a to rzadkosc bym jedna stawiał tylko
no fakt nie masz czasu na dt i tylko dlatego wcina ci to sl czesto
chcesz zarabiac to po pierwsze dobra pozycja musi zostac na przynajmniej nastepny dzien i juz nie pisze o tym moim slynnym lki na eski
bo to trzeba by przecwiczyc ale pisalem o tym i powtarzam wchodzisz w pozycje to ona ma zarobic a nie qrwa broker ci ja wycina lub slka
Ostatnio zmieniony 18 lip 2024, 19:28 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać