PS. Dobry setup była na EDzie. Na H1 się przymierzałem do L, ale w życiu bym nie pomyśłał że tak wystrzeli. Po korekcie, książkowe wejście można było zrobić.
ad. 1krab29 pisze: ↑18 lip 2019, 21:14
Kermit tak mi cały czas dzisiaj chodzi to po głowie. Piszesz o EBC. Przecież oni nie mają zasadniczo z czego obniżać, a chcą. Ale taki ruch raczej nie pomoże euro.
1. Może chodziło ci o fed? Ci zjadą o 25 lub 50pkt. Wtedy dolar się osłabi. Wtedy może się rozbujamy?
2. Kabel wybił 1,25. Wiem, że dzień się nie skończył. Ale czy to nie zanegowało twojego scenariusza kabla?
3. Jak kabel się nie sprawdził to czy twoja odważna wizja eu odnośnie fal zjazdów, może też się zmieniła? Zobacz co się dzieje na złocie i srebrze. Ci wiedzą o fedzie.
4. Przyznaję, na ropie wyszedłem za wcześnie. Myślisz w takim przypadku o zjeździe do 54,xx i co dalej? Mi wydaje się, że może być jakaś konsola, chyba, że ruszą waluty.
Wielu pipsów![]()
post949914.html#p949914Post autor: Świeżak44 » 17 lip 2019, 01:02
A teraz Sapina. Poziom 3000 to ważny poziom. Zrobiło się z niego wsparcie. Ale jak puści to następne wsparcie 2971. Formalnie nadal wzrosty, ale pierwsza czerwona na D1 już była. Być może się szykują do spadków.. Czerwona średnia wyznacza tu trend.
A teraz moje dzisiejsze zagranie na ropce. Nawet zgodne z techniką..