DayTrading: Czwartek 18.06.2015
Re: DayTrading: Czwartek 18.06.2015
czas na misia
trzymam S na dolarze do czasu az edek nie zrobi 1.15
jezeli o edka mozna sie spierac to kabel wszedl w średnioterminowy trend wzrostowy
jezeli o edka mozna sie spierac to kabel wszedl w średnioterminowy trend wzrostowy
kablu bedzie szukanie dywerygencji po wykonczenie 5 w 3orC
na DAX 3 raz podjeżdżają pod wsparcie
to zebrali detalowi SL big boys co stawali nad ostanimi szczytami na h4 i USD JPY na wspraciu
Jeżeli to co widzimy, to jest FLAGA, to edek ma miejsce spokojnie do 1.15...
Według mnie na dzień dzisiejszy, nie ma mowy o żadnym trendzie.
Eur/Usd jest w dość szerokiej konsolidacji i jak bym miał się do czegoś skłaniać, to raczej powoli do trendu wzrostowego, przynajmniej do września i decyzji co do stóp.
Zakładam że kolejne rozczarowanie raczej mocno osłabi dolara.
Według mnie na dzień dzisiejszy, nie ma mowy o żadnym trendzie.
Eur/Usd jest w dość szerokiej konsolidacji i jak bym miał się do czegoś skłaniać, to raczej powoli do trendu wzrostowego, przynajmniej do września i decyzji co do stóp.
Zakładam że kolejne rozczarowanie raczej mocno osłabi dolara.
Gra ktoś L na EDku, bo nic nie piszecie - mam rozumieć, że wszyscy polują na S - znaczy się apacze?
Tylko dlaczego tak, jak można zgodnie z trendem wzrostowym i nie słuchać podpowiadczy, że jest spadkowo.
Ich Eliotty są pojemne i automatycznie się przestawiają na inne wersje.
Tylko dlaczego tak, jak można zgodnie z trendem wzrostowym i nie słuchać podpowiadczy, że jest spadkowo.
a co cieszy ze wszyscy gdzie nie spojrze widze juz eur usd na 1,17 1,18
caly detal po forach itp

Ja gram i słucham tylko siebie, bo wtedy tylko do siebie mogę mieć żal.karnak pisze:Gra ktoś L na EDku, bo nic nie piszecie - mam rozumieć, że wszyscy polują na S - znaczy się apacze?
Pozdr. R.
to coraz blizej trzepanie portasow
na GBP USD wykanaczana 5 w 3 OR C
-- Dodano: czw 18-06-2015, 10:44 --
no dokladnie jak branie L na 2125 i NAsdq 5100 i mowienie o dalszych wzrostach
miszcza lini
-- Dodano: czw 18-06-2015, 10:47 --
tak teraz po kazdym podbiciu EUR USD wychodzi z pod miotly a gdy znowu zjada z nad 1,14 wskoczy pod nia jak ostanio co zamias zarabiac na S czekal long term z L niby branej po 10650 i patrzyl jak mu ucieka 600 pipsa
z zjazdem na 1,0826 modlac sie zeby 5 fali nie bylo bo 5tki bo z long term zostalo by 0 pipsa ale co tam takie tam 600 pipsa hahaha
na GBP USD wykanaczana 5 w 3 OR C
-- Dodano: czw 18-06-2015, 10:44 --
Robiwan pisze:Ja gram i słucham tylko siebie, bo wtedy tylko do siebie mogę mieć żal.karnak pisze:Gra ktoś L na EDku, bo nic nie piszecie - mam rozumieć, że wszyscy polują na S - znaczy się apacze?
Pozdr. R.
no dokladnie jak branie L na 2125 i NAsdq 5100 i mowienie o dalszych wzrostach

-- Dodano: czw 18-06-2015, 10:47 --
tak teraz po kazdym podbiciu EUR USD wychodzi z pod miotly a gdy znowu zjada z nad 1,14 wskoczy pod nia jak ostanio co zamias zarabiac na S czekal long term z L niby branej po 10650 i patrzyl jak mu ucieka 600 pipsa

Ostatnio zmieniony 18 cze 2015, 10:51 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.