To jest wykres tajnego wskaźnika karnaka.kera.p pisze:Robisz ten wykresik na jakiej platformie? dziwnie wygląda - to jest zwykły liniowy na MT4???
DayTrading: Czwartek 18.06.2015
Re: DayTrading: Czwartek 18.06.2015
Jest to zmodyfikowany przeze mnie wykres instrumentu wg autorskiego algorytmu z dwiema specjalnie dobranymi średnimi.kera.p pisze:Dzisiaj 10latki US wróciły prawie do poziomu sprzed fed... jedyne co powstrzymywało EDKA przed spadkami to chyba tylko że Niemieckie urosły cit więcej...
http://invst.ly/425
-- Dodano: czw 18-06-2015, 19:13 --
karnak pisze:ED godzinny
Robisz ten wykresik na jakiej platformie? dziwnie wygląda - to jest zwykły liniowy na MT4???
Korzystam też z drugiego wariantu basic - bez średnich.
Dziwnie wygląda?
Dla mnie ważne, że ta "dziwność" jest pomocna w inwestowaniu, bo na normalnym wykresie nie wszystko da się wychwycić.
rgr ? od Merkel 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
TGV2 pisze:rgr ? od Merkel
Tak u mnie wyglądają sygnały średnioterminowe na EDku.
Mówiąc o nowym rozdaniu od połowy marca - wzrostach, to min. na tej podstawie co pokazuje moja AT, a nie obstawianie ruletki.
Pod takie sygnały grają grubasy tego świata i dlatego tak trzepią leszcza.
Mówiąc o nowym rozdaniu od połowy marca - wzrostach, to min. na tej podstawie co pokazuje moja AT, a nie obstawianie ruletki.
Pod takie sygnały grają grubasy tego świata i dlatego tak trzepią leszcza.
widać że już zajęte pozycje czyli życzeniowo można to potraktowaćKusus pisze:TGV2 pisze:rgr ? od Merkel
ale spoko też mam s na be
jak tam nasz miszcz od lini trzepie leszczy
z grubasami ktorzy uzywaja tych samych lini

nie wiem czy plakac cz y sie smiac
nie wiem czy plakac cz y sie smiac
będzie tak 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
A można wiedzieć kto jest tym autorem algorytmu i na czym on się zasadza plus minus. Czy to objęte klauzulą tajemnicykarnak pisze:Jest to zmodyfikowany przeze mnie wykres instrumentu wg autorskiego algorytmu z dwiema specjalnie dobranymi średnimi.kera.p pisze:Dzisiaj 10latki US wróciły prawie do poziomu sprzed fed... jedyne co powstrzymywało EDKA przed spadkami to chyba tylko że Niemieckie urosły cit więcej...
Robisz ten wykresik na jakiej platformie? dziwnie wygląda - to jest zwykły liniowy na MT4???
Dziwnie wygląda?
Dla mnie ważne, że ta "dziwność" jest pomocna w inwestowaniu, bo na normalnym wykresie nie wszystko da się wychwycić.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
http://news.forexlive.com/!/dijsselbloe ... t-20150618
Dan Greenhaus @DanBTIG teraz2 minuty temu
*DIJSSELBLOEM SAYS GREECE MOVING IN DIRECTION OF EURO EXIT - File this under "unhelpful headlines."
-- Dodano: czw 18-06-2015, 21:45 --
Dziwnie wygląda?
Dla mnie ważne, że ta "dziwność" jest pomocna w inwestowaniu, bo na normalnym wykresie nie wszystko da się wychwycić.[/quote]
A można wiedzieć kto jest tym autorem algorytmu i na czym on się zasadza plus minus. Czy to objęte klauzulą tajemnicy
[/quote]
nie da rady bo pod to grubasy trzepia leszczy
to wiecej warte niz te algorytmu ktore sa pisane za dziesiatki mln $
i aktualnie uzywanych

-- Dodano: czw 18-06-2015, 21:48 --
to jest tajniejsze niz aneks WSI
Dan Greenhaus @DanBTIG teraz2 minuty temu
*DIJSSELBLOEM SAYS GREECE MOVING IN DIRECTION OF EURO EXIT - File this under "unhelpful headlines."
-- Dodano: czw 18-06-2015, 21:45 --
Jest to zmodyfikowany przeze mnie wykres instrumentu wg autorskiego algorytmu z dwiema specjalnie dobranymi średnimi.kera.p pisze:[quote="ote="kera.p"]Dzisiaj 10latki US wróciły prawie do poziomu sprzed fed... jedyne co powstrzymywało EDKA przed spadkami to chyba tylko że Niemieckie urosły cit więcej...
Dziwnie wygląda?
Dla mnie ważne, że ta "dziwność" jest pomocna w inwestowaniu, bo na normalnym wykresie nie wszystko da się wychwycić.[/quote]
A można wiedzieć kto jest tym autorem algorytmu i na czym on się zasadza plus minus. Czy to objęte klauzulą tajemnicy
nie da rady bo pod to grubasy trzepia leszczy
-- Dodano: czw 18-06-2015, 21:48 --
to jest tajniejsze niz aneks WSI