a co do edka to rzeczywiście na pierwszy rzut oka widac wzrosty ale... jak dla mnie dopiero po wyjściu górą...a obecnie widzę to tak. Wyjście górą zaneguje moje postrzeganie tej pary. Oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać

decyzja o tym 4 mscznym okresie została podjęta o północy?grz3siek pisze:tyle ze tym razem o 4 miesiące... to tak jak by zaciągnąć pożyczkę pod zastaw.pr7emo pisze: hahaha ale zawsze to jest oparte na jakimś porozumieniu oddalenia w czasie
korekta może i tak, ale ostatni impuls nie daje podstaw do szukania S1MilionDolars pisze:Ja nie byłbym taki pewien czy kabel nadal będzie up. Póki co to Longi zamknięte po 1,6090 i tam też wszedłem z Skami, stopy nieco powyżej 1,6125. Oczywiście mogę się mylić..) Jak to mówicie rynek zweryfikuje.
okej, mimo to nie widzę mocniejszej świeczki po tym głosowaniugrz3siek pisze:Senat USA przegłosował w nocy z wtorku na środę 17 października, uzgodnione dzień wcześniej, porozumienie ws. budżetu i podwyższenia ustawowego limitu zadłużenia. Za było 81 głosów (oczekiwano 75-80). Przeciw 18.
Przegłosowane przez Senat porozumienie zakłada finansowanie rządu federalnego do 15 stycznia 2014 roku i podwyższenie limitu długu do 7 lutego 2014 roku. Teraz to porozumienie to musi jeszcze zatwierdzić Izba Reprezentantów (głosowanie oczekiwany jest w godzinach 02:00-04:00 polskiego czasu) i podpisać prezydent Barack Obama.
- - - -
Okazuje sie ze to chyba jeszcze nie jest podpisane przez Obame... czyli ? podpis i rura w dół ?
świynto prowda... już poprawiłemMaciejWLKP pisze:Ciapul wszystko fajnie tylko że ta różowa opadająca LT W1 powinna być opisana jako opór a nie wsparcie, prawda ?