a co do edka to rzeczywiście na pierwszy rzut oka widac wzrosty ale... jak dla mnie dopiero po wyjściu górą...a obecnie widzę to tak. Wyjście górą zaneguje moje postrzeganie tej pary. Oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać
DayTrading: Czwartek 17.10.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 17.10.2013
co do kable to rgr'a pokazywałem kilka razy więc wrzucał ponownie nie będę.,.. kto chciał to widział i wie gdzie jesteśmy...
a co do edka to rzeczywiście na pierwszy rzut oka widac wzrosty ale... jak dla mnie dopiero po wyjściu górą...a obecnie widzę to tak. Wyjście górą zaneguje moje postrzeganie tej pary. Oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać
Zresztą jak zwykle im mniej ludzi się zgadza tym pewniejszy jestem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- 1MilionDolars
- Gaduła

Ja nie byłbym taki pewien czy kabel nadal będzie up. Póki co to Longi zamknięte po 1,6090 i tam też wszedłem z Skami, stopy nieco powyżej 1,6125. Oczywiście mogę się mylić..
) Jak to mówicie rynek zweryfikuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czekam jeszcze n 8485 i 8494 na kiwi
decyzja o tym 4 mscznym okresie została podjęta o północy?grz3siek pisze:tyle ze tym razem o 4 miesiące... to tak jak by zaciągnąć pożyczkę pod zastaw.pr7emo pisze: hahaha ale zawsze to jest oparte na jakimś porozumieniu oddalenia w czasie
Senat USA przegłosował w nocy z wtorku na środę 17 października, uzgodnione dzień wcześniej, porozumienie ws. budżetu i podwyższenia ustawowego limitu zadłużenia. Za było 81 głosów (oczekiwano 75-80). Przeciw 18.
Przegłosowane przez Senat porozumienie zakłada finansowanie rządu federalnego do 15 stycznia 2014 roku i podwyższenie limitu długu do 7 lutego 2014 roku. Teraz to porozumienie to musi jeszcze zatwierdzić Izba Reprezentantów (głosowanie oczekiwany jest w godzinach 02:00-04:00 polskiego czasu) i podpisać prezydent Barack Obama.
- - - -
Okazuje sie ze to chyba jeszcze nie jest podpisane przez Obame... czyli ? podpis i rura w dół ?
Przegłosowane przez Senat porozumienie zakłada finansowanie rządu federalnego do 15 stycznia 2014 roku i podwyższenie limitu długu do 7 lutego 2014 roku. Teraz to porozumienie to musi jeszcze zatwierdzić Izba Reprezentantów (głosowanie oczekiwany jest w godzinach 02:00-04:00 polskiego czasu) i podpisać prezydent Barack Obama.
- - - -
Okazuje sie ze to chyba jeszcze nie jest podpisane przez Obame... czyli ? podpis i rura w dół ?
Ostatnio zmieniony 17 paź 2013, 12:15 przez grz3siek, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzegorz
korekta może i tak, ale ostatni impuls nie daje podstaw do szukania S1MilionDolars pisze:Ja nie byłbym taki pewien czy kabel nadal będzie up. Póki co to Longi zamknięte po 1,6090 i tam też wszedłem z Skami, stopy nieco powyżej 1,6125. Oczywiście mogę się mylić..) Jak to mówicie rynek zweryfikuje.
okej, mimo to nie widzę mocniejszej świeczki po tym głosowaniugrz3siek pisze:Senat USA przegłosował w nocy z wtorku na środę 17 października, uzgodnione dzień wcześniej, porozumienie ws. budżetu i podwyższenia ustawowego limitu zadłużenia. Za było 81 głosów (oczekiwano 75-80). Przeciw 18.
- - - -
no jak się dogadali to tylko formalność
-
MaciejWLKP
- Pasjonat

Ciapul wszystko fajnie tylko że ta różowa opadająca LT W1 powinna być opisana jako opór a nie wsparcie, prawda ? 
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Obama juz dawno podpisal, dzis wracaja do pracy urzedasy
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 03067.html
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 03067.html
świynto prowda... już poprawiłemMaciejWLKP pisze:Ciapul wszystko fajnie tylko że ta różowa opadająca LT W1 powinna być opisana jako opór a nie wsparcie, prawda ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...