DayTrading: Czwartek 17.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014
USD JPy pokneli w 102 26 

fakin' banksters! ... FUCK YOU BERNANKE!!!niemiaszek pisze:Equities: Goldman Sachs Group Inc (GS:xnys) Reports Q1 $4.02 v $3.43e, Revenue $9.33B v $8.85Be
dobri,

@atlanticos, wczorajszo wieczorny dziubek wykonał zadanie... przyszłośc w trójkątach!

kabel prawie też wykonał zadanie ; ).. https://www.tradingview.com/x/KP9EflJG/
a złoto się nie ruszy pewnie do konca miesiaca... zbiera siły na fed wydaje mi się

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
EURNZD - podejdzie w końcu do 1.6300 ? 
NZDUSD - spadnie w końcu do 0.850?

NZDUSD - spadnie w końcu do 0.850?
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
ja spodziewam się niespodziewanego na złocie tak na wszelki wypadekpedro pisze:fakin' banksters! ... FUCK YOU BERNANKE!!!niemiaszek pisze:Equities: Goldman Sachs Group Inc (GS:xnys) Reports Q1 $4.02 v $3.43e, Revenue $9.33B v $8.85Be
dobri,
@atlanticos, wczorajszo wieczorny dziubek wykonał zadanie... przyszłośc w trójkątach!![]()
kabel prawie też wykonał zadanie ; ).. https://www.tradingview.com/x/KP9EflJG/
a złoto się nie ruszy pewnie do konca miesiaca... zbiera siły na fed wydaje mi siępłaskie świczki, przez 2 tygodnie... czymże są dwa tygodnie, w biegu czasu?
...

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

lukpiasek pisze:
ja spodziewam się niespodziewanego na złocie tak na wszelki wypadek![]()
tak, tak, też mam małe Longa

Jutro też jest dzień.
nic dodac nic ujac
https://www.youtube.com/watch?v=l3ulVaSLFkw
hahahah
-- Dodano: czw 17-04-2014, 15:06 --
kable odbitka od wspracia 16800
https://www.youtube.com/watch?v=l3ulVaSLFkw
hahahah
-- Dodano: czw 17-04-2014, 15:06 --
kable odbitka od wspracia 16800
Bemowo1
Nie liczyłem na tak głęboką korektę...
Bardziej coś płaskiego... - płaska 3, płaska 4 płaska 5
I później dość płaska 1 wybijająca ponad wcześniejsze konsolidacje - i kolejna konsola fala 2 i bardzo szybka 3fala do 0.95 i 0.9520 fala nr 5...
To musi się rozegrać na świeczkach dziennych i tygodniowych... bo w końcu może chodzić odwrócenie trendu w długim interwale...
Goldman rzucił analize kilka miesięcy temu - ze AUDUSD spadnie do 0.80 - a teraz wyczytałem gdzieś o nowych szacunkach - 0.76...
Miejcie to na oku...
Nie liczyłem na tak głęboką korektę...
Bardziej coś płaskiego... - płaska 3, płaska 4 płaska 5
I później dość płaska 1 wybijająca ponad wcześniejsze konsolidacje - i kolejna konsola fala 2 i bardzo szybka 3fala do 0.95 i 0.9520 fala nr 5...
To musi się rozegrać na świeczkach dziennych i tygodniowych... bo w końcu może chodzić odwrócenie trendu w długim interwale...
Goldman rzucił analize kilka miesięcy temu - ze AUDUSD spadnie do 0.80 - a teraz wyczytałem gdzieś o nowych szacunkach - 0.76...
Miejcie to na oku...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quo Vadis? Już wiesz ?
liczę na S h1 na ujocie 

AUD poleci nizej panowie moim zdaniem
USD zacznie sie umacniac powoli d owszystkich walut z kazdym nastepnym TOPEREM do konca roku
gdzie zostanie dodruk planowo zakonczony a pol roku od zakonczenia czy tam wiecej po FOMC pierwsze stopy w gore
USD zacznie sie umacniac powoli d owszystkich walut z kazdym nastepnym TOPEREM do konca roku

- harymilloki
- Maniak
No raczej. I tak już zbyt długo czekali.Nowy123 pisze:AUD poleci nizej panowie moim zdaniem
USD zacznie sie umacniac powoli d owszystkich walut z kazdym nastepnym TOPEREM do konca rokugdzie zostanie dodruk planowo zakonczony a pol roku od zakonczenia czy tam wiecej po FOMC pierwsze stopy w gore
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"