-- Dodano: 16 lis 2017, 22:15 --
A dlaczego nie na górce sprzedajesz, tylko w dołku?TsunamiPL pisze:Ja dzisiaj + 1220 zł forex + zysk ze sprzedaży akcji na GPW

A dlaczego nie na górce sprzedajesz, tylko w dołku?TsunamiPL pisze:Ja dzisiaj + 1220 zł forex + zysk ze sprzedaży akcji na GPW
Dla mnie wciąż nie wyglada to dobrze do wzrostów. Zauważ , ze ta spadkowa świeca przebiła z impetem ważny poziom fibo 50. Jej zasięg jest aż 3,544xx. A z trójkąta moga wyjść też dołem. Teraz beda retestowac pewnie fibo50 od dołu, albo nawet pivota tej swiecy i się zobaczy.XAB pisze:swiezak
napisales o dolcu wczoraj
Aktualizacja. Fibo 38% ... i spada dalej jak kamień..
ZAŁĄCZNIKI
USDPLNH4.png
(37.08 KiB) Pobrany 25 razy
Wykres jest po to, żeby nas zmylić
no wlasnie to jak ten twoj wykres
NIC NIE MOZE BYC ZA PROSTE
http://wstaw.org/h/bf1b7bbc9d7/linki/
zobacz jaki piekny mlotek
nie rozumiemy?XAB pisze:na daxie to jak podeszli na koniec pod wsparcie to na 13088 to pewnie w nocy wywala fajerke by nie bylo zludzen
a i tak nizej 200-220 to niby spadkowo
Wig20 >2400Świeżak44 pisze:Cały dzień konsole mi zrobili na DAX-ie, jak akurat byłem w domu, a jak tylko wyjechałem z domu na 3 zmianę.. to wywalili w górę od razu. Oni mnie obserwują czy co???
-- Dodano: 16 lis 2017, 22:15 --
swietne, wpis dnia .... navik jak zwykle szczery do bolunavik pisze:Dobry.
Wreszczcie przy kompie jestem![]()
Aż sie mi ręce trzęsą żeby coś poklikac , chyba na „ głodzie „ jestem
Nie grałem półtora tygodnia od wtorku 07.11. Nawet na świeczki za bardzo nie patrzyłem - nie było kiedy , taki zapi...dol, ale dzis to juz sie nie będę wygłupiać , jutro sie przyczaje na pipsiory.woj55 pisze:swietne, wpis dnia .... navik jak zwykle szczery do bolunavik pisze:Dobry.
Wreszczcie przy kompie jestem![]()
Aż sie mi ręce trzęsą żeby coś poklikac , chyba na „ głodzie „ jestem
No trudno ,chyba nie zrozumiałeś mojego pytania .Raczej nikogo nie obraziłem bo nie miałem takiego zamiaruCaldeborn pisze:No to chyba sobie nagrabiles. Chyba u wszystkich.MERLIN pisze: Ciekawe ,a kto jest tu taki wielki na forum ?