DayTrading: Czwartek 16.07.2020
Re: DayTrading: Czwartek 16.07.2020
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tu racja skłaniam sie do zamkniecia pozycji ale z tyłu głowy mam że nawet jak wybija 13600 to za tydzień dwa wrucą do 12500 no, chyba ze 14k wystukają to nie są duże pozycje 0,6lota ale minus robia.
Dzięki jeszcze raz że w ogóle ci się chce pisać do mnie i poświęcać czas.
Dzięki jeszcze raz że w ogóle ci się chce pisać do mnie i poświęcać czas.
valkiria
LUDZIE PRACUJA CZY UCZA SIE
ja tylko robie na fx tylko tu pracuje a i tak siedze prawie codz przy kompie
i jak nie pukam dt a dzis mi sie nie chce / bo juz zarobilem norme /
to po prostu pisze tu nawet z SAMYCH nudow i tyle
gdybym robil dt to bym sie tu nie wymaaadrzal he hwe EOT
i tak mam otwartych sporo pozycji to jeszcze zaczne zerkac na inne pary to znowu w cos wejde a po co ? by miec wiecej roboty tylko wiec wole se tu pogadac
tak na zas
ruchy na indeksach sa 7-10,30 potem po 1300 a potem ok 1500 dalej 17-18 i po 21
na pewno po 11 bysmy sobie nie pogadali
bo mam sygnal ze mam spierniczac od kompa
dax tak aprop tych twoich 600
i 0,6lot to bardzo duzo nawet wg mnie ja takie pozycje bardzo rzadko stawiam na fx i na daxie/wole 10 poz po 0,2 rozbic na 100 pkt i to raczej zalecam/
jesli normlnie to w dol do ok 700 podbicie do 800 i wtedy moze ale niekoniecznie 600 twoje
moze tak byc nie musi
juz mykam bo ja po robocie narrrrrr
LUDZIE PRACUJA CZY UCZA SIE
ja tylko robie na fx tylko tu pracuje a i tak siedze prawie codz przy kompie
i jak nie pukam dt a dzis mi sie nie chce / bo juz zarobilem norme /
to po prostu pisze tu nawet z SAMYCH nudow i tyle
gdybym robil dt to bym sie tu nie wymaaadrzal he hwe EOT
i tak mam otwartych sporo pozycji to jeszcze zaczne zerkac na inne pary to znowu w cos wejde a po co ? by miec wiecej roboty tylko wiec wole se tu pogadac

tak na zas
ruchy na indeksach sa 7-10,30 potem po 1300 a potem ok 1500 dalej 17-18 i po 21
na pewno po 11 bysmy sobie nie pogadali

bo mam sygnal ze mam spierniczac od kompa

dax tak aprop tych twoich 600
i 0,6lot to bardzo duzo nawet wg mnie ja takie pozycje bardzo rzadko stawiam na fx i na daxie/wole 10 poz po 0,2 rozbic na 100 pkt i to raczej zalecam/
jesli normlnie to w dol do ok 700 podbicie do 800 i wtedy moze ale niekoniecznie 600 twoje
moze tak byc nie musi
juz mykam bo ja po robocie narrrrrr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
W sumie 0,6 trzy po 0,2 lota 12600 12640 12840 Ski Pa dzieki 

musze zaczac zapisywac te Twoje złote myśli. Rozłożyłeś mi konstrukcje na części pierwsze

""xab - valkiria
LUDZIE PRACUJA CZY UCZA SIE ""
Ja pracuje piątek - niedziela więc poniedziałek - czwartek przed kompem. Zarabiam 500gbp (uśmiech kolegów). Tygodniówka i jeśli dorobię dwa razy tyle z giełdy to jestem zadowolony. Nie gram jakoś "na bogato" raczej jak hobby takie. Ale od kilku lat jakoś idzie. Muszę powiedzieć że poza wpadką 21 kwietnia na wti nie miałem większych. Wtedy konto wyzerowało. Ha ha ha. Ale jak widać niedostatecznie bo jestem.
LUDZIE PRACUJA CZY UCZA SIE ""
Ja pracuje piątek - niedziela więc poniedziałek - czwartek przed kompem. Zarabiam 500gbp (uśmiech kolegów). Tygodniówka i jeśli dorobię dwa razy tyle z giełdy to jestem zadowolony. Nie gram jakoś "na bogato" raczej jak hobby takie. Ale od kilku lat jakoś idzie. Muszę powiedzieć że poza wpadką 21 kwietnia na wti nie miałem większych. Wtedy konto wyzerowało. Ha ha ha. Ale jak widać niedostatecznie bo jestem.
kermit dobrze ze choc doceniasz moje spontaniczne wypowiedzi buchachacha
dolce
zgasilem lke i na razie BP / MOZE SKI ?/ 4duze pkt czyli git
https://iv.pl/image/GtETlE5
edek krotko wazne ze skutecznie
bp na edku
https://iv.pl/image/GtElzrU
dolce
zgasilem lke i na razie BP / MOZE SKI ?/ 4duze pkt czyli git
https://iv.pl/image/GtETlE5
edek krotko wazne ze skutecznie
bp na edku
https://iv.pl/image/GtElzrU
edek na nowe maksy idzie
postawilem 1 lota na ten scenariusz
może okolice 1.15
postawilem 1 lota na ten scenariusz

może okolice 1.15
Ostatnio zmieniony 16 lip 2020, 14:27 przez Kermit, łącznie zmieniany 2 razy.