Jak zobaczę ze inwestują bo mają jakiś zamysł, a nie z musu, to postawię wtedy Tobie piwkokwaq pisze:A nie przyszło Ci do głowy że inwestycja nie polega na tym że przejadasz to co zarobisz,tylko reinwestujesz te środki ?

Jak zobaczę ze inwestują bo mają jakiś zamysł, a nie z musu, to postawię wtedy Tobie piwkokwaq pisze:A nie przyszło Ci do głowy że inwestycja nie polega na tym że przejadasz to co zarobisz,tylko reinwestujesz te środki ?
A to taka cena został dziś osiągniętaksiąże ciemności pisze:Credit Suisse po zaliczeniu stop loss na longu na EUR/USD otwiera shorty
Pozycja Credit Suisse została zamknięta na stop lossie na poziomie 1.2935. Teraz bank zmienia strategię i otwiera shorta z zabezpieczeniem na 1.3055 oraz take profit na poziomie 1.2775.
Analitycy Credit Suisse uważają, że po przebiciu wsparcia na 1.2936, które jest 61,8% zniesienia Fibonacciego ruchu z kwietnia i maja cena powinna spaść do minimum z marca czyli 1.2770/46.
Żeby zanegować ten pogląd na rynek Eurodolar powinien przebić się ponad 1.3052/53.
To ma sens nie mogą tak siedzieć w miejscu przy tej górnej bandzie kanału.YoungDentist pisze:Według mnie nie - jak ED zacznie rosnąć to UJ będzie spadał i vice versahome21 pisze:powiedzcie mi czy jest sens siedziec w pozycji short na edku i short na ujku??
Oni wlasnie to rozumieja bardzo dobrze i dlatego sa tam gdzie sa, a Ty na nich robisz:]BOCZEK pisze:Problemem jest duże rozwarstwienie społeczne,które własnie tworzą tacy ludzie, jak mój prezes. Oni tego nie rozumieją ze bez tych ludzi którzy na nich tyrają nic by nie mieli...zwykły pracownik jest traktowany jak czteropak żywca, zawsze będzie następny. Ale w Polsce tak było ( z tego co słyszałem od zawsze) głównie za PRLu i tak zostało...
I kolejny przykład, pracowałem kiedyś w firmie w której dostawałem brutto 1/6 cześć tego co dla firmy wypracowałem....
ale to jest kapitalizm.
Wstępnie się zgadzam z tym, że USD/JPY 107, ale więcej pewności bądź watpliwościNowy123 pisze:t: Goldman "tweaks" EURUSD and USDJPY forecasts to 1.34 and 105 in 3 months.
-- Dodano: czw 16-05-2013, 19:52 --
ciekwe przy koleracji USD JPY i EUE USD takiej jak jest
MasterFx pisze:Wstępnie się zgadzam z tym, że USD/JPY 107, ale więcej pewności bądź watpliwościNowy123 pisze:t: Goldman "tweaks" EURUSD and USDJPY forecasts to 1.34 and 105 in 3 months.
-- Dodano: czw 16-05-2013, 19:52 --
ciekwe przy koleracji USD JPY i EUE USD takiej jak jestbędę miał po zamknięciu obecnych W1