DayTrading: Czwartek 16.02.2017
Re: DayTrading: Czwartek 16.02.2017
-- Dodano: czw 16-02-2017, 18:43 --

- F-You Money
- Pasjonat 
ogólnie kierunek samego kabla nie jest mi znany, tak GBP/JPY zjedzie i to bardzo, rzeczą dziwna byłoby aby kabel się umacniał, generalnie funta w tym kwartale czeka duża presja, ja to tak odczytuje z większych TFadk77 pisze:ale wręcz przeciwnie, przebił linię szyi i teraz ją testuje. zejście poniżej poziomu 1,2460 zaneguje rgrF-You Money pisze:pudło, funt trafiony zatopionyadk77 pisze:Kabel z potencjalnym orgr. Zasięg 1.2550
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
kabel orgr plus dodatkowa opcja

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- F-You Money
- Pasjonat 
Po kablu widać mniej te katastrofę na funcie, jak dla mnie to to będzie powtórka, i tym razem kurs GBP/USD może się nie zatrzymać na 1,14XX
katastrofę funta widać jak na dłoni na instrumentach, na rzeźniku bardzo, na kablu panika nastąpi jak tylko minie 1.2242, crossy będą go ściągać i praktycznie nie będzie tam technicznie żadnych szans do odwrotu

katastrofę funta widać jak na dłoni na instrumentach, na rzeźniku bardzo, na kablu panika nastąpi jak tylko minie 1.2242, crossy będą go ściągać i praktycznie nie będzie tam technicznie żadnych szans do odwrotu
F-You Money pisze: crossy będą go ściągać
A to nie jest tak, że majorsy determinują kurs crossów - nigdy na odwrót?
na Ale kino leci film Chciwość.
Te poufne gadki w gabinetach, przewały i ratowanie dupy kosztem innych.
Przepiękny tekst: "To gówno już jest w wentylatorze"
Ciekawe czy ostatnie wzrosty to nie wrzucanie gówna do wentylatora.
I wypadajacy trup z szafy nie włączy lada chwila prądu.

Te poufne gadki w gabinetach, przewały i ratowanie dupy kosztem innych.
Przepiękny tekst: "To gówno już jest w wentylatorze"
Ciekawe czy ostatnie wzrosty to nie wrzucanie gówna do wentylatora.
I wypadajacy trup z szafy nie włączy lada chwila prądu.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
						- F-You Money
- Pasjonat 
Jest jeszcze coś, o czym mówi się nad Tamiza od jakiegoś czasu, instrumenty na W1 i Mn zagrzane, a luka z marca 1985 na kablu nadal nie domknięta...ktoś wspomni te słowa ze spoconymi rękami i powie sam do siebie "co ja narobiłem, był BREXIT, niepewność, wychodzenie, motanie, a ja funty kupiłem, a wystarczyło sprzedać i trzymać"
A jakby ten wykres był h1 albo m5 to też byś funta kupował???

A jakby ten wykres był h1 albo m5 to też byś funta kupował???

tak generalnie mówią, piszą, ja tam za dużo w analizy, banki, nie wierzę, w książkach to tylko podstawy i tak do wszystkiego trzeba samemu dochodzićPatryś pisze:F-You Money pisze: crossy będą go ściągać
A to nie jest tak, że majorsy determinują kurs crossów - nigdy na odwrót?
Dla ciekawych, konferencja Trumpa live: http://fortune.com/2017/02/16/donald-tr ... am-online/

Kabel to strzeli w góre jak cholera bo w stosunku do edka mało odbił,jutro sprzedaż det a ostatnio dane z UK są dobre

- 

Nieśmiertelny Trader
nie żebym generalnie wierzył w sentymenty ale na prawdę spora większość jest mocno udupiona w dolara to też jutro jest dobry dzień na mc czyli dolar na szubienice 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.