DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
molmo realizujesz?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
- Stały bywalec
dziękuję Tomku. rozumiem, że to 5 fala tego ruchu 5cio falowego która się teraz kształtuje ?Tomasz196407 pisze:dobreRafalszymanski21 pisze:powie mi ktoś czy to jest prawidłowo oznaczone? eur/gpb
no i o to własnie chodziło Panie i Panowie,
liczy się pier**lniecie
liczy się pier**lniecie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
e tam cudownie stope bezrobocia wykrecapedro pisze:nom, 3 miliony to toNowy123 pisze:14:30 USD Dalsze wnioski o zasiłki dla bezrobotnych 3.030K 2.848K
to sporo... ograniczenie qe, spowoduje wzrost do 4,5 ... ograniczą?

po przemysleniu i postawiniu sie na miejscu drukarzy ja cos czuja ze tym razem wydrukuja troche gorsz STOPE BEZROBOCIA co by dalej miec pretekst do drukowania by sie inne panstwa nie burzyly i pompowanie dalszej banki trwalo sa w petli druku i nie wiedza jak z niego wyjsc nie burzac tej tworzonej iluzj i efektu bogactwa, wiedza ze jak druk ustąpi to....
USD JPY wspracie peklo nastepne 1 04
czekałem na wybicie oporu i jest, teraz tylko niech się utrzyma, a ja mam na + już zabezpieczone jak coś i dalej nie ryzykuję jeżeli spadnie za mocno to realizujęyeahman pisze:molmo realizujesz?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
tak go wziąłem, pod te dane... https://www.tradingview.com/x/lmFJOTto/ ... na +10 zabezpieczony 
i zaprzyjaznilem się z rzeznikiem, jak się w niego wgryzc to pipsodajny kosmicznie

i zaprzyjaznilem się z rzeznikiem, jak się w niego wgryzc to pipsodajny kosmicznie

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
JA sie zastanawiam wlasnie co dalejmolmomas pisze:czekałem na wybicie oporu i jest, teraz tylko niech się utrzyma, a ja mam na + już zabezpieczone jak coś i dalej nie ryzykuję jeżeli spadnie za mocno to realizujęyeahman pisze:molmo realizujesz?

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
pedro pisze:tak go wziąłem, pod te dane... https://www.tradingview.com/x/lmFJOTto/ ... na +10 zabezpieczony
rzeznik i EJEK to pipsodajki

USD JPY 104 25 jeszcze jako wspracie wczeniej jest
no ja też na to czekam, ale czy się doczekamy tego nie wiemy my tylko grubasy
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
taśmy taśmami ale prostokąty są jeszcze bardziej poje.....atlanticos pisze:Bemowo - zerknij na tasmy na niskich interwalach... jak przejdziemy 3650 (przy okazji TL w tych okolicach tez biegnie) to posprzata wszystkie misie jeszcze dzis
edek ta pała kabel - skurczybyk ale wynagradza
kabel i edek na oporach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.