ja wolałbym jednak żeby zrobili test 2800 -2790 i od tego poziomu poszła strzała w góre ...dlatego do końca tygodnia wstrzymam sie z jednoznaczną oceną sytuacji ....
ps . Ale dyplomatycznie napisałem
navik wiem ze oni myslą ze tak myśli ulica i zrobia zaskoczenie
no ale jak to tak , w "człona" robić cały czas szaraków ...ładnie to tak ?
...................
2885 na dziś i tam sie zobaczy czy nie zrobią nawrotu .... jakoś nie jestem przekonany jeszcze do wzrostów , na ten moment wrócilismy tam gdzie skonczyli usiaki wczoraj ( mniej - wiecej )
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
tsunami spoko ja jednego swojego zgasilem za CIEBIE
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
z drugiej strony , jak maja być wzrosty na sp 500 to wypadałoby chyba obecną weekly ładnie podciągnąć w góre i zostawić piekny knot z dołu ? ...czy nie ?
zostaje jeszcze ewentualnie piątek na takie cuda ...dobrze kombinuje ?
dobra wziałem L na wszelki wypadek .... jak coś to bedzie na Ciebie Tomaszu
Ostatnio zmieniony 15 sie 2019, 16:01 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
z drugiej strony , jak maja być wzrosty na sp 500 to wypadałoby chyba obecną weekly ładnie podciągnąć w góre i zostawić piekny knot z dołu ? ...czy nie ?
navik nie kombinuj
moze byc i taka a nastepna taka czerwcowa i wystarczy
navik nie kombinuj
moze byc i taka a nastepna taka czerwcowa i wystarczy
ok. już cicho siedze .... paczymy co sie dzieje i reagujemy