Ja biore DAX na longa i S&P na shortahighend pisze: ale ja mysle dokladnie tak samo - DAX only LONG, zreszta widac z wyrkesu.

Widzimy sie za miesiac

Ja biore DAX na longa i S&P na shortahighend pisze: ale ja mysle dokladnie tak samo - DAX only LONG, zreszta widac z wyrkesu.
1.07030 0.39710 0,59788 0.61133 bez nzdchf (tms)freakout pisze:Panowie, napiszcie proszę jakie macie dzisiaj LOW na parze GBPCHF, USDCHF, AUDCHF, NZDCHF i CADCHFbędę wdzięczny
mforex 52.39Tony S. pisze:Prośba - napiszcie na jakiej wartości była na Waszych platformach / u Waszych broków/ zawrotka na ropie Brent
Od tygodnia pisalem ze dax up a sp500 w dol.ZielonaMgielka pisze:Ja biore DAX na longa i S&P na shortahighend pisze: ale ja mysle dokladnie tak samo - DAX only LONG, zreszta widac z wyrkesu.
Widzimy sie za miesiac
Pisząc ze grasz S nie ironizowałem tylko popatrz ,Ty czekasz na szczyty i walisz S spoko ja czekam na korekty i wale L a wychodzę jak Ty wchodzić wiec razem robimy to perfekcyjnieRafcyk pisze:[quote="Nowy123]
-- Dodano: czw 15-01-2015, 20:02 --
Shorcak zamknete na Dax i czeman znowu na to samo
-- Dodano: czw 15-01-2015, 20:05 --
SP500 czekac jak tylko wspracie pusci
Na dax widze zasieg tp 11tys.ZielonaMgielka pisze:Ja biore DAX na longa i S&P na shortahighend pisze: ale ja mysle dokladnie tak samo - DAX only LONG, zreszta widac z wyrkesu.
Widzimy sie za miesiac
gratuluje intuicjihighend pisze:Od tygodnia pisalem ze dax up a sp500 w dol.ZielonaMgielka pisze:Ja biore DAX na longa i S&P na shortahighend pisze: ale ja mysle dokladnie tak samo - DAX only LONG, zreszta widac z wyrkesu.
Widzimy sie za miesiac
Choc do niedawna wydawalo sie to nieprawdopodobne.
To jest nas dwoch
Ja biore DAX na longa i S&P na shortalibres pisze: Highend
ale ja mysle dokladnie tak samo - DAX only LONG, zreszta widac z wyrkesu.