zaczyna się kombinowanie, co zrobić, żeby indeksy ciągnąć w góręNowy123 pisze:wskoczylo S 1950 futy nastepne 55 i 60 czeka na SP500
http://xpuls.pl/popoludniowy-komentarz- ... ja-akcjom/
zaczyna się kombinowanie, co zrobić, żeby indeksy ciągnąć w góręNowy123 pisze:wskoczylo S 1950 futy nastepne 55 i 60 czeka na SP500
liczę na jutrzejszą podbitkę na pkb i okolice 5,26-7 do nowych shortów.dobryfxplayer pisze:Trzeba być ślepym aby pozamykać shorty.koks pisze:dzieki
a na pewno gra kilka osób na GBP/PLN, jest ktoś teraz w pozycji , czy wszyscy juz zamkneli swoje S'ki?ja tam czekam co z tym kablem zrobią jutro , czy wreszcie poszłoby jakieś odbicie bo teraz po lekkiej aprecjacji korekcyjnej PLN (zakładając , że tylko korekcyjna) można będzie osiągnąć double impact, jak gbpusd w gorę i xyzpln też
też gram na GBP/PLN Ski zamkniete w okolicach 22-21 teraz L z poziomu 5.20 i też liczę na odbicie w najbliższych dniach.adk77 pisze:liczę na jutrzejszą podbitkę na pkb i okolice 5,26-7 do nowych shortów.dobryfxplayer pisze:Trzeba być ślepym aby pozamykać shorty.koks pisze:dzieki
a na pewno gra kilka osób na GBP/PLN, jest ktoś teraz w pozycji , czy wszyscy juz zamkneli swoje S'ki?ja tam czekam co z tym kablem zrobią jutro , czy wreszcie poszłoby jakieś odbicie bo teraz po lekkiej aprecjacji korekcyjnej PLN (zakładając , że tylko korekcyjna) można będzie osiągnąć double impact, jak gbpusd w gorę i xyzpln też
Bardzo proste: nie wiesz co, wiec nie tykaj.roberttheus pisze:Cos te osłabienie $$$ bardzo niepewne na edku śladu nie ma po odbiciu co trperaz sprzedawać ???
to dane z PKB musiałyby być znacznie lepszeadk77 pisze:liczę na jutrzejszą podbitkę na pkb i okolice 5,26-7 do nowych shortów.dobryfxplayer pisze:Trzeba być ślepym aby pozamykać shorty.koks pisze:dzieki