to znaczy ze weekendkera.p pisze:a myślałem że mi się platforma zepsuła - brak kupujących? Co to znaczy...
Bo sprzedających też brak hehe

to znaczy ze weekendkera.p pisze:a myślałem że mi się platforma zepsuła - brak kupujących? Co to znaczy...
Bo sprzedających też brak hehe
ha hahighend pisze:Dolar jest w trendzie spadkowym od pierwszego QE.
Obecny wzrost wartosci dolara od 06.2014 do 02.2015 to tylko short squeeze
również kawa się przymierza do konkretnego ruchurexex pisze:Pszenica dotarła do ważnego miejsca 491 . Może być dziś ciekawie bo widać że popyt nie odpuszcza
494rexex pisze:Pszenica dotarła do ważnego miejsca 491 . Może być dziś ciekawie bo widać że popyt nie odpuszcza
Kusus pisze:Wzrost Edka jest w tej chwili nienaturalny. Ktoś sztucznie utrzymuje kurs wysoko i pompuje makabryczną kasę...
Od wczoraj ticker na indeksie dolca dostał zajoba. Widać po dynamice spadków.
Możesz nie mieć racji tak jak ostatnioKusus pisze:Wzrost Edka jest w tej chwili nienaturalny. Ktoś sztucznie utrzymuje kurs wysoko i pompuje makabryczną kasę...
Od wczoraj ticker na indeksie dolca dostał zajoba. Widać po dynamice spadków.
Mogę... oczywiście, że mogę.PipsKong pisze:Możesz nie mieć racji tak jak ostatnioKusus pisze:Wzrost Edka jest w tej chwili nienaturalny. Ktoś sztucznie utrzymuje kurs wysoko i pompuje makabryczną kasę...
Od wczoraj ticker na indeksie dolca dostał zajoba. Widać po dynamice spadków.pamiętam bo też nie miałem