DayTrading: Czwartek 14.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.03.2013
Hmm a co tu pisać
Dalej za cholere nie można wyznaczyć kierunku. Może to szalone, ale wg mnie to już koniec tej korekty z 1,37. Niedźwiedzie nie dały rady, podejrzewam, że na razie podjazd do 1,33 jest conajmniej możliwy

"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
jada z SZORT sqqzem na EDKU bo jdziwnie E J i UJ w dol
pierwsza strefa podazy osiagnieta na EU, czas na mały shorcik z trendem
Jeszcze aktualizacja
Jesteśmy już nad wodą więc prawdopodobnie zmieniamy trend. Ciekawe jak będą wyglądały świece tygodniowe?
Jesteśmy już nad wodą więc prawdopodobnie zmieniamy trend. Ciekawe jak będą wyglądały świece tygodniowe?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Edzio ładnie dał dzisiaj zarobić, podobnie jak GU, jeszcze żeby UJ puścił to EJ wystrzeli z procy i będzie miodzio.
i kolejny raz Ci co liczyli na odwrocona glowke na edku dostali wpierdolek
wiedzialem ,z e tak bedzie , kolejny piejny dzien 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Moglby mi ktos napisac jak mozna bylo dzisiaj przewidziec zachowanie edka, kabla i kangura? albo przynajmniej ktores z nich
Można było zgadywać.cyanfrog pisze:Moglby mi ktos napisac jak mozna bylo dzisiaj przewidziec zachowanie edka, kabla i kangura? albo przynajmniej ktores z nich
Rzut monetą jest także dobrą metodą
Popatrz na wcześniejsze moje analizy i może doszukasz się jakiś prawidłowości
- zastapmnie
- Pasjonat
Mówienie o odwróceniu trendu w tej chwili, to moim zdaniem lekka przesada. Po tak długotrwałych spadkach może nam się przydać raptem korekta, a nie nowy trend - co oczywiście i tak powinno solidnie dać zarobić elkowiczom, bo poziom 38,2 i 50% są jeszcze wciąż bardzo odległe. Ja czekam, by jutrzejsze zamknięcie było przynajmniej na obecnym poziomie. A może powyżej 15220Bemowo pisze:Jeszcze aktualizacja

Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
cyanfrog pisze:Moglby mi ktos napisac jak mozna bylo dzisiaj przewidziec zachowanie edka, kabla i kangura? albo przynajmniej ktores z nich
kangur ruch zgodny z AT i wspomagany dodatkowo danymi w nocy - on chyba był najłatwiejszy do przewidzenia
kabel - dwa dni temu pinky + obrocenie na m30 oporu we wsparcie na 1,49. mozna bytło oczekiwac ruchu w gore aczkolwiek nie był on az tak bardzo pewny, ze wgledu na obowiazujacy downtrend z wyzszych TF
EDEK- no własnie, on jest dla mnie troche zaskoczeniem. samo podbicie nie jest zaskoczeniem ale fakt ze poczatkowo zanurkowalismy, wydawałoby sie ze 1,49 pomacamy a tu nagle zawrotka i to przy jakim momentum...