Ja juz zaladowany grubodziki_75 pisze:no właśnie miałem napisać że Twoje 4,40 już bardzo bliskoDamian2 pisze:No no, na eurpln powoli sie szykuje do wejścia...

Pzdr
Ja juz zaladowany grubodziki_75 pisze:no właśnie miałem napisać że Twoje 4,40 już bardzo bliskoDamian2 pisze:No no, na eurpln powoli sie szykuje do wejścia...
sami ci przeniosą ze swapem w okolicach 110pkt. dzień rolowania może się różnić chyba u różnych brokerów. Boś roluje dzisiaj.sebekk1990 pisze:Witam panowie mam pytanie dotyczące notowań ropy WTI. Mam obecnie otwartą pozycję kupna i chciałbym po zakończeniu sesji february przenieść ją na notowanie w march. Czy jaest taka możliwość jeśli tak to z jakimi kosztami to się wiąże? Mój broker to XM.
po zamknięciu dzisiejszej sesji - czyli po 23. o godz 00 powinien już być swap naliczony.eliroPL pisze:w HFT jest rolowanie dzisiaj, mam pytanie o której godzinie oni to naliczają?
S na minute przed 23:00?adk77 pisze:po zamknięciu dzisiejszej sesji - czyli po 23. o godz 00 powinien już być swap naliczony.eliroPL pisze:w HFT jest rolowanie dzisiaj, mam pytanie o której godzinie oni to naliczają?