baxik pisze: ↑13 paź 2022, 19:34
jajca sobie zrobili 3683 sapka leci
moze ten moj cel to na weekend poleci ha ha has
navik
zaczynamy byczenie

dawaj te swoje cele na up

bo mialem juz ochote wszystko zagasic na piatek
Jestem w terenie , nie mam jak zrobić pomiarów ani jak powklejac moich kresek które robiłem w weekend na kompie ( mam tylko tablet do dyspozycji teraz ) , dopiero we wtorek albo środe będę przy kompie.
Ale ..... w weekend robiłem rozkminke na wyższych interwałach ( D1) i moje główne założenie jest takie ze bedziemy robić swinga do minimum 3919 lub 3954 a jeżeli sie dobrze rozpędzą i te poziomy nie bedą sprawiać większych trudności to widziałbym dojście aż do 4036 - pivot tej mocnej spadkowej z 13.09.
Byc moze mnie trochę fantazja poniosła ale tak właśnie widziałbym następne..... 2 tygodnie ? Moze dłużej/ krócej? Nie wiem .
Te poziomy sa z D1 wiec nie tak szybko bedą i jak to w swingu bywa trochę w górę , trochę w dół cena chodzi ! Zreszta tak samo jak 3500 tez nie było szybko
Ale widzę możliwość dojścia do 4036 właśnie i tam widzialbym docelowo tp dla tych L które mam , czy wyjdzie coś z tego i czy utrzymam ciśnienie ? Zobaczymy .
Powodzenia wszystkim

Ostatnio zmieniony 13 paź 2022, 20:09 przez
navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...