DayTrading: Czwartek 13.08.2015
Re: DayTrading: Czwartek 13.08.2015
taka luźna uwaga jeszcze - zakładając że index dolara był już na szczycie.... to teraz musi zrobić niższy szczyt aby było gdzie fibo 23 zawiesić spadkowe

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
amonowy joker pisze:S&p500 będzie ciekawie
To tak samo, jak napisać wzrośnie albo spadnie, no bo pozostanie bez zmian jest już nie ciekawe.
Pozostaje pytanie, jak zagrać pod wzrost, albo spadek jednocześnie, czyli dwie wykluczające się opcje - pod to Twoje będzie ciekawie.?
oczy mi się plączą jak to czytamkarnak pisze: To tak samo, jak napisać wzrośnie albo spadnie, no bo pozostanie bez zmian jest już nie ciekawe.
Pozostaje pytanie, jak zagrać pod wzrost, albo spadek jednocześnie, czyli dwie wykluczające się opcje - pod to Twoje będzie ciekawie.?
A co z Edziem drogi Karnaku?
jajca urwałonowy joker pisze:S&p500 będzie ciekawie
Bardzo krótkoterminowo na ED jest S, wczoraj podawałem sygnał i nadal obowiązuje.highend pisze:oczy mi się plączą jak to czytamkarnak pisze: To tak samo, jak napisać wzrośnie albo spadnie, no bo pozostanie bez zmian jest już nie ciekawe.
Pozostaje pytanie, jak zagrać pod wzrost, albo spadek jednocześnie, czyli dwie wykluczające się opcje - pod to Twoje będzie ciekawie.?![]()
A co z Edziem drogi Karnaku?reakcja na dane dość śmieszna
Średnioterminowo i krótkoterminowo jest wg mnie L.
Wybór należy do Ciebie.
- harymilloki
- Maniak

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- nowy joker
- Pasjonat

Poczekaj aż hamburgery wejdą do gryAli pisze:jajca urwałonowy joker pisze:S&p500 będzie ciekawie
jak ktos rozegrał to TP 1.108 najbezpieczniejszyAli pisze:bardzo krotkoterminowo widze eda tak, po danych jak wybija 1.115 to nic tylko L ładować
(zawsze to jakies 20-30 pipkow
do 1.107 - 1.108..... spada.. już spadł w sumie.karnak pisze: Bardzo krótkoterminowo na ED jest S, wczoraj podawałem sygnał i nadal obowiązuje.
Wybór należy do Ciebie.
wybieram osłabianie dolara - jutro dane o inflacji.
Teraz Ed 1.1082 jest idealnie na dolnej bandzie - wsparciu kanału wzrostowego.highend pisze:do 1.107 - 1.108..... spada.. już spadł w sumie.karnak pisze: Bardzo krótkoterminowo na ED jest S, wczoraj podawałem sygnał i nadal obowiązuje.
Wybór należy do Ciebie.
wybieram osłabianie dolara - jutro dane o inflacji.
Zobaczymy czy odbije, czy dalej opadanie, ale najlepiej patrzeć trzeba na bardzo krótkoterminowy opór i wtedy po wybiciu górą potraktować to, jako powrót do L.
Wg mnie jeszcze nie ma potwierdzonego powrotu.