amonowy joker pisze:S&p500 będzie ciekawie
oczy mi się plączą jak to czytamkarnak pisze: To tak samo, jak napisać wzrośnie albo spadnie, no bo pozostanie bez zmian jest już nie ciekawe.
Pozostaje pytanie, jak zagrać pod wzrost, albo spadek jednocześnie, czyli dwie wykluczające się opcje - pod to Twoje będzie ciekawie.?
jajca urwałonowy joker pisze:S&p500 będzie ciekawie
Bardzo krótkoterminowo na ED jest S, wczoraj podawałem sygnał i nadal obowiązuje.highend pisze:oczy mi się plączą jak to czytamkarnak pisze: To tak samo, jak napisać wzrośnie albo spadnie, no bo pozostanie bez zmian jest już nie ciekawe.
Pozostaje pytanie, jak zagrać pod wzrost, albo spadek jednocześnie, czyli dwie wykluczające się opcje - pod to Twoje będzie ciekawie.?![]()
A co z Edziem drogi Karnaku?reakcja na dane dość śmieszna
Poczekaj aż hamburgery wejdą do gryAli pisze:jajca urwałonowy joker pisze:S&p500 będzie ciekawie
jak ktos rozegrał to TP 1.108 najbezpieczniejszyAli pisze:bardzo krotkoterminowo widze eda tak, po danych jak wybija 1.115 to nic tylko L ładować
do 1.107 - 1.108..... spada.. już spadł w sumie.karnak pisze: Bardzo krótkoterminowo na ED jest S, wczoraj podawałem sygnał i nadal obowiązuje.
Średnioterminowo i krótkoterminowo jest wg mnie L.
Wybór należy do Ciebie.
Teraz Ed 1.1082 jest idealnie na dolnej bandzie - wsparciu kanału wzrostowego.highend pisze:do 1.107 - 1.108..... spada.. już spadł w sumie.karnak pisze: Bardzo krótkoterminowo na ED jest S, wczoraj podawałem sygnał i nadal obowiązuje.
Średnioterminowo i krótkoterminowo jest wg mnie L.
Wybór należy do Ciebie.
wybieram osłabianie dolara - jutro dane o inflacji.