stopkę masz zajebistą ale my to pierd... bo na giełdzie do przodu wychodzimy

stopkę masz zajebistą ale my to pierd... bo na giełdzie do przodu wychodzimy
przynajmniej wiadomo dlaczego masz takie wyniki jak widac w profiludanbo86 pisze:Teraz na 1.40 na edku. Jeszcze dziś zobaczycie. Wyczysci sl
Jestem. Tez mówiłem, ze może tak być ale nie musi. Ciekawe czy zleci do 168 bo jeszcze trochę brakuje.harymilloki pisze:O właśnie sobie coś przypomniałemA gdzie ten kolega od RZEŹNIKA
co ostatnio kłócił się ze mną o ten poziom okolice 168,000
Chyba jednak będzie po mojemu ... A mówiłem mu że raczej 168,00 przed 175,00
-- Dodano: czw 13-03-2014, 18:37 --
Kurde jaki on miał nick ... takie czerwone tło z białym czymś na środku
jak możesz to pokaż geja i ten zasięg do 168, bo mi się wydaje, że może z tych okolic już coś się tworzyć na upaharymilloki pisze:o to to to ....Nowy123 pisze:a ktos mowil o slabe reakcji na edkuspokojnie cierplisowsc poplaca
Tak sie konczy lapanie spadajacych nożydanbo86 pisze:naszorcilem na edku ale na 1.3910 niepotrzebnie przeciwstawna dalem, jakbym niedawal to dzis podwojenie konta by bylo, a szkodaatlanticos pisze:przynajmniej wiadomo dlaczego masz takie wyniki jak widac w profiludanbo86 pisze:Teraz na 1.40 na edku. Jeszcze dziś zobaczycie. Wyczysci slno offence
Super, mam długoterminowe S na kablu i teraz jestem pewien co do słuszności decyzji.Ciapul pisze:z dzisiejszej prasówki
http://forex.pb.pl/3598839,18053,funt-t ... medium=rss
prędzej jutro te 1.4 o ile to tylko mocna korekta i wsparcie się obroni a najlepiej jeszcze dziś wyprowadzona zostanie kontradanbo86 pisze:Teraz na 1.40 na edku. Jeszcze dziś zobaczycie. Wyczysci sl