ktoregosonia123 pisze:ujek zaliczyl dolna bande kanalu spadkowego
DayTrading: Czwartek 13.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.03.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
niemiaszek pisze:
nerwowy weekend się szykuje więc o ile to możliwe to najlepiej bez pozycji![]()
niekoniecznie bez pozycji ... jeśli dojdzie do większego konfliktu to na pewno dolara nie osłabi wiec grając S na weekend ryzyko niewielkie, a luka możliwa raczej tylko w dół na edku

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na U J aktalnie doszli d owspracia 102 - 102 30
moje ostatnie zagraie na dziś ....i wóż albo przewóz....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
KABURZE pisalem ze 9100 i koniec balu 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
dokładnie jak napisałeś, jeżeli konflikt nabierze rumienców to wtedy nie ma przeproś dla $ i na wszystkich crosach pokaże swoją siłęatlanticos pisze:niekoniecznie bez pozycji ... jeśli dojdzie do większego konfliktu to na pewno dolara nie osłabi wiec grając S na weekend ryzyko niewielkie, a luka możliwa raczej tylko w dół na edkuniemiaszek pisze:nerwowy weekend się szykuje więc o ile to możliwe to najlepiej bez pozycji

napisałem to pod kątem tych co mają L na edku, że może być mało fajnie z racji eskalacji konfliktu

kilka osób pisało o poziomach 1.40 i wyżej, ale po takich info może być ciężko tam dolecieć jeżeli sytuacja pomiędzy RU-UA/EU/USA się nie uspokoi...
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
https://www.tradingview.com/e/v7l3yNv0/ tego kanalu. Ta moja 4 mi nie wyszla...
hossa to jest wspinaczka po ścianie strachu jak to ktoś powiedział kiedyś więc nie martwie się póki co o moje L na edku i o poziomy powyżej 1.4 to tylko kwestia najbliższych dni tygodni rynek chętnie sprawdzi jak zwykle wielkość depozytów grających shorty (patrz sentiment index) na e/u średnio 65-75% siedzi w Sniemiaszek pisze:dokładnie jak napisałeś, jeżeli konflikt nabierze rumienców to wtedy nie ma przeproś dla $ i na wszystkich crosach pokaże swoją siłęatlanticos pisze:niekoniecznie bez pozycji ... jeśli dojdzie do większego konfliktu to na pewno dolara nie osłabi wiec grając S na weekend ryzyko niewielkie, a luka możliwa raczej tylko w dół na edkuniemiaszek pisze:nerwowy weekend się szykuje więc o ile to możliwe to najlepiej bez pozycji![]()
napisałem to pod kątem tych co mają L na edku, że może być mało fajnie z racji eskalacji konfliktu
kilka osób pisało o poziomach 1.40 i wyżej, ale po takich info może być ciężko tam dolecieć jeżeli sytuacja pomiędzy RU-UA/EU/USA się nie uspokoi...

Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, 16:50 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

sonia123 pisze:https://www.tradingview.com/e/v7l3yNv0/ tego kanalu. Ta moja 4 mi nie wyszla...
patrz na wspracie pod RISK OFFjesli SP500 poleci mocnie jdzis a sa takie szanse to USD JPY tez i to wspracie peknie
-- Dodano: czw 13-03-2014, 17:56 --
zaciesnanie spadki na gieldach = powrot do USD = Cash is king
Nigdzie nie mogę odszukać ;/
ktoś kojarzy kiedy dokładnie będą wybory w Turcji ?? Wiem, że koniec marca , ale kiedy dokładnie ?
ktoś kojarzy kiedy dokładnie będą wybory w Turcji ?? Wiem, że koniec marca , ale kiedy dokładnie ?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!