DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
zagrane po 169,789, SL 169,500 TP 171,000
edek te knoty na h1 nie ciekawe dla wzrostów
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
WRACAJĄC DO KABLA CZYTAJĄC WCZORAJSZE OŚWIADCZENIA BOE - WNIOSEK JEDNOZNACZNY LUZOWANIE TRWA DOŻUWAJĄC POGODE WSKAZUJE NA S - czyli leszczanie leszczy mamy
chciwość jest dobra
Złoto chwilowo trzeba sobie odpuścić, bo rynek zrobił się nerwowy i nie sposób przewidzieć co odwali 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
co do pewności 100% na fx to można sobie...highend pisze:co do rzeźnika to tego R1 (170.81) nie byłbym taki pewien.
raczej bym celował w okolice 168 i dopiero mocne UP.

napisałem to co widzę i jak po mojemu to wygląda na M5, ale czy tak będzie to gwarancji nikomu nie dawałem

szklanej kuli też nie posiadam...

jeżeli wrócą do pivota i potwierdzą zamknięciem świecy, wtedy należałoby obrać kierunek na S, narazie to poszły dane, ejek zleciał, kabel chwilowo ma dosyć wzrostów(choć bardzo chce dolecieć do R1

dzień się jeszcze nie skończył, trzeba grać to co widać na ekg, reagować a nie czarować...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
oj w czwartki lubi sie dobrze poprzewracać , strach sie bac , narazie duzy plecak mam
ta ale na m5 masz cos ala flage - ja z S ucieklemBOCZEK pisze:edek te knoty na h1 nie ciekawe dla wzrostów
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ja mam takie wrażenie, że ktoś kuźwa cały czas, co chwilkę, kurs kabla podbija
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 10:25 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
to podlapane male S na EDA