kabel już nigdy nie spadnie poniżej 1,66ZbychuM pisze:kabel odbił się od 1,66 i znowu leci do góry
DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Musi .... prędzej czy później 
kabel. jak dla mnie wycieczka na 1.7
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"nigdy" ciekawe jaki to okres czasu dla daytradera, pewnie ze dwa tygodnie 
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
tez tak myślę, pomyślcię, że 1,66 to teraz największy dołek.Bemowo1 pisze:kabel. jak dla mnie wycieczka na 1.7
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Hahahighend pisze:kabel już nigdy nie spadnie poniżej 1,66ZbychuM pisze:kabel odbił się od 1,66 i znowu leci do góry
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
dostajesz sygnały, ale od swoich kolegów po fachu. Co do rySka to przynajmniej mam pewność, że nie pracuje dla forum. I co w tym złego że chciał się uczyć od kogoś, kto rzeczywiście inwestuje na foreksie, że dowiedział się że forex to nie demon czyhający na twoje depo, że jest przewidywalny?? A wy dalej będziecie błądzic i obsrywać gacie przy każdym wejściu w pozycjeyeahman pisze:oksa - chyba to sprostuje bo widzę sporo sygnałów w tym wiadomosci PW od różnych osób ze zełus to guru ale w cudzysłowieCiapul pisze:@yeahman - w temacie stopki Twej:
zeuss vel zełus jest guru dla rysia vel richarda vel r. więc sprostuj to proszę
ja m15, zamkniety korpus nad/pod P/R/S i SL ciasne,wrongWay pisze:@ Pedro , Niemiaszek - w pivoty wchodzicie z jakich interwałów
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a moim zdaniem dzisiejsze D1 zakończy się spadającą gwiazdą, a ta potrzebuje górnego cienia który się właśnie tworzyhighend pisze:tez tak myślę, pomyślcię, że 1,66 to teraz największy dołek.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak

a dla mnie tylko sprzatanieBemowo1 pisze:kabel. jak dla mnie wycieczka na 1.7
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv