Najlepsze jest to że on czule mi w tym pomagaMark pisze:oooo ! z takiego guru zrobiłeś, jak to pisze wesoły miś - leszczykayeahman pisze:Dokladnie tak, najwyższy z najwyższychZbychuM pisze:Że tak zapytam, a Zeuss to jest ten "I nic sie nie bój" ?![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Witam wszystkich forexowiczów i nie tylko
czyżby w końcu zaczynały się spadki na GBP/USD? nie wierzę 
doputy EBC bedzie straszyl to wielkie fundy pojda pod prad i beda umacniac edka...
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
Mogą z tym scenariuszem być poważne problemy (nie ukrywam, że mam S)Kundziu pisze:Witajcie,
Yeahman pozwoliłem sobie zmodyfikować twój screen na potrzeby mojej wizji na Edku.
Było by zacnie gdyby się sprawdziła.
Bemowo ale ogólnie z S mogą być problemy wg Ciebie czy z tym rgr?
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 08:18 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a może to wszytko przez ta pieprzona pogodę?
chciwość jest dobra
Z S - za wysoko dojechaliśmy na h4 dziwka 200 ema ponownie przeskoczona!!!yeahman pisze:Bemowo ale ogólnie z S mogą być problemy wg Ciebie czy z tym rgr?
jedyny argument obecnie jaki mam to taśma na h4 - jesteśmy pod nią
dawaj! S po same jaja!!! i nic się nie bój!Bemowo1 pisze:Mogą z tym scenariuszem być poważne problemy (nie ukrywam, że mam S)Kundziu pisze:Witajcie,
Yeahman pozwoliłem sobie zmodyfikować twój screen na potrzeby mojej wizji na Edku.
Było by zacnie gdyby się sprawdziła.
enyłej, dzien dobry....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
witam ja juz od 5 buszuje , tak obserwuje i nie wiem czy scenariusz 1.37 nie wchodzi w gre