Taki koncert zyczeń mam
DayTrading: Czwartek 12.09.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Jakie denko , kopa w d..... i UP w kosmos do 103 
Taki koncert zyczeń mam

Taki koncert zyczeń mam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
na dziś;
BRENT w trójkącie... brak pomysłu, obserwacja ceny
edek - podobnie do brenta, może by go podkupić po 1,3285 może nawet i podkupywać po 1,3275
yejojro - na h4 widać długi konot, niby wzrostowy jednak czy to nie korekta spadków z wczoraj, zobaczymy jesli przebiją 132,4, to potem pewnie trochę spadnie, i na tym trochę spadnie też bym się w L pakował.
Tak mi to wygląda na obecną minute, jak bedzie wyglądało za godzinę czy dwie???
BRENT w trójkącie... brak pomysłu, obserwacja ceny
edek - podobnie do brenta, może by go podkupić po 1,3285 może nawet i podkupywać po 1,3275
yejojro - na h4 widać długi konot, niby wzrostowy jednak czy to nie korekta spadków z wczoraj, zobaczymy jesli przebiją 132,4, to potem pewnie trochę spadnie, i na tym trochę spadnie też bym się w L pakował.
Tak mi to wygląda na obecną minute, jak bedzie wyglądało za godzinę czy dwie???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jeszcze mamy wsparcie na 1340-45, potem to to jest przepaść tak jak piszesz do 1306, patrząc po D1pedro pisze:widzisz jakies konkretne cele?xantiros pisze:wywaliło z kanału, czyli zasuwamy z górki....spontfx pisze:Witam
Ale urwalo na zlocie![]()
... bo u mnie 1353 było odbiciem, ale teraz to nawet 1306 jest realne : )
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
widze ze jesteśmy na konkretnej podłodze jak na raziepedro pisze:widzisz jakies konkretne cele?... bo u mnie 1353 było odbiciem, ale teraz to nawet 1306 jest realne : )
-- Dodano: czw 12-09-2013, 9:25 --
1321$ nie widzicie???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

witam, jezeli mozna sie dołaczyć do dysputy o złocie, wsparcie 1345 nie jest istotne, co niektórzy myśla o wierzchołku fali 1 z d1 z poprzedniego ruchu wzrostowego a tak nie jest, istotniejszym wsparciem jest pogrubiona linia na rysunku która własnie jest testowana, pierwszy cel moim zdaniem to 1332 a pózniej jeszcze bardziej w dół zgodnie z poziomami fal
na m30 na edku jak by podwójny szczyt
Tak myślę!
Tak myślę!
jak pisalem WLOCHY moim zdaniem beda katalizatorem ponownych klopotow w UE
co ty gadasz, TUSK tydzień temu ogłosił koniec kryzysu, premier Grecji mu wtórował mówiąc ze w przyszłym roku wyjdą z kryzysu... zaraz wyjdzie monti i .... myślisz ze im zaprzeczy
taki dzołk
może zrobią risk ON i co wtedy
taki dzołk
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:co ty gadasz, TUSK tydzień temu ogłosił koniec kryzysu, premier Grecji mu wtórował mówiąc ze w przyszłym roku wyjdą z kryzysu... zaraz wyjdzie monti i .... myślisz ze im zaprzeczy
taki dzołk
prawie uwierzyłem
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ale, naparwde makrelo nie słyszałeś jak tusk ogłaszał koniec kryzysu? to fakty, trzy dni temy widziałem info na polsta news ze premier grecji powiedział ze w przyszłym roku wyjda z recesji, to infa z polskiej TV
BRENT od rana 50 pipek up :mregreen:
BRENT od rana 50 pipek up :mregreen:
Tak myślę!
Tak myślę!