pasowalo by to by jeszcze LN USD pchnelowesoly pisze:Dobre dane o 14:30 powinny pchnąć aud/usdNowy123 pisze:na AUD juz chyba sie troche przegrzewaja czekam na sygnal do S
DayTrading: Czwartek 12.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 12.06.2014
Czy to ma prawo się zamknąć?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na kiwi masz silny trend, chyba lepiej poczekac, na mozliwosc zagrania longa,
nowy o co biega z tym max wc na twoich wykresach, jakas nowosc z ktora sie jeszcze nie spotkalem
nowy o co biega z tym max wc na twoich wykresach, jakas nowosc z ktora sie jeszcze nie spotkalem
Pytanko co oznacza skrót WC?Nowy123 pisze:
-- Dodano: 12 cze 2014, 09:35 --
Jeżeli faktycznie szukać okazji do wejścia w L to myślę, że po danych się takowa pojawisureshot pisze:na kiwi masz silny trend, chyba lepiej poczekac, na mozliwosc zagrania longa,
chyba idealny moment na L na edku. Ja dobrałem L
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
tak dla przypomnieniawoj55 pisze:chyba idealny moment na L na edku. Ja dobrałem L
https://www.tradingview.com/x/sKYGwiRT
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
sureshot pisze:na kiwi masz silny trend, chyba lepiej poczekac, na mozliwosc zagrania longa,
to jest jao ABC czyl MAx gdzie moze dojsc C i jak formacje HArmonic
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
przypominam, że o 11ej produkcja w europie a o 14.30 sprzedaż detal USA!!
to są dane nie kalibru FED czy ECB ale dość ważne, szczególnie w tym tygodniu oraz w aktualnej konsoli, z której potencjalne wybicie może być duże.... dlatego przewiduję dziś wybicie z niej i sporą zmienność
to są dane nie kalibru FED czy ECB ale dość ważne, szczególnie w tym tygodniu oraz w aktualnej konsoli, z której potencjalne wybicie może być duże.... dlatego przewiduję dziś wybicie z niej i sporą zmienność