miałem nosa, jak nigdy dotądpanzupa pisze:dane gorsze od oczekiwan ale i tak lepsze niz porzednie
DayTrading: Czwartek 12.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2015
przepraszam za mały off-topic, ale mam tylko godzinę na wyjaśnienie problemu, więc proszę Was o pomoc!
Kochani, witam serdecznie!
mam otwartych 6 pozycji na ropie, które na siebie nachodzą, 5x sell 0,1 i jedno buy 0,5.
W między czasie grałem na eur/usd i saldo rejestru operacyjnego mi się trochę zmniejszyło. Tutaj też mam otwarte 2 pozycje które na siebie nachodzą - jedna 0,05 buy z aktualną stratą 1084zł a druga 0,05 sell z zyskiem 900zł. Saldo mojego rejestru operacyjnego wynosi 400zł. Czy jest jakaś możliwość równoczesnego zamknięcia tych pozycji na eur/usd tak aby nie "wywaliło" mi tych pozycji na ropie z powodu przekroczenia marginesu???
Kochani, witam serdecznie!
mam otwartych 6 pozycji na ropie, które na siebie nachodzą, 5x sell 0,1 i jedno buy 0,5.
W między czasie grałem na eur/usd i saldo rejestru operacyjnego mi się trochę zmniejszyło. Tutaj też mam otwarte 2 pozycje które na siebie nachodzą - jedna 0,05 buy z aktualną stratą 1084zł a druga 0,05 sell z zyskiem 900zł. Saldo mojego rejestru operacyjnego wynosi 400zł. Czy jest jakaś możliwość równoczesnego zamknięcia tych pozycji na eur/usd tak aby nie "wywaliło" mi tych pozycji na ropie z powodu przekroczenia marginesu???
widzicie jakis opor czy to piwicy z edkiem? bo nie wiem gdzie kolejna eSke wstawic?
- Matthew414
- Pasjonat

damsx6 pisze:Ta...zauważyłem, że to norma przy ważnych danych..Matthew414 pisze:XM stoi znowu - bez jaj
EDIT: Już działa
AS i can see that all correct from here
please check your internet providers
log out and in again
Drugi raz mi tosie zdarza w ciągu 30 dni a konto mam od listopada. Nigdy nie mieli problemów
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 
skubany jeszcze wierzga !!
w sensie edek do gory odbija
Ostatnio zmieniony 12 mar 2015, 13:49 przez panzupa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja w przyszłym tygodniu zmieniam brokera, nie można sobie pozwalać na takie oszustwaMatthew414 pisze:damsx6 pisze:Ta...zauważyłem, że to norma przy ważnych danych..Matthew414 pisze:XM stoi znowu - bez jaj
EDIT: Już działa
AS i can see that all correct from here
please check your internet providers
log out and in again
Drugi raz mi tosie zdarza w ciągu 30 dni a konto mam od listopada. Nigdy nie mieli problemów
Matthew414 pisze:XM stoi znowu - bez jaj
Drugi raz mi tosie zdarza w ciągu 30 dni a konto mam od listopada. Nigdy nie mieli problemów[/quote]
Ja w przyszłym tygodniu zmieniam brokera, nie można sobie pozwalać na takie oszustwa[/quote]
z ciekawości.. na jakiego?
ja w XM założyłem konto tylko dlatego, że dają bonus 30 USD na start (bez żadnych warunków)
Ja w przyszłym tygodniu zmieniam brokera, nie można sobie pozwalać na takie oszustwa[/quote]konn365 pisze:Matthew414 pisze:XM stoi znowu - bez jaj
z ciekawości.. na jakiego?
ja w XM założyłem konto tylko dlatego, że dają bonus 30 USD na start (bez żadnych warunków)
Nie wiem jeszcze, pogram na demo najpierw zanim się zdecyduje. Konto na xm też mam z powodu bonusu.
jak wasze eSki na DAXie? 
Mi się wydaje, że 1.07 jeszcze dotknie i dopiero ostrzej w dółpanzupa pisze:skubany jeszcze wierzga !!