Mpapiez pisze:m4ki pisze:
1) Ty się naucz czytać, tak już ma od dawna i tego nie zmienisz, ale możesz go sobie zablokować i nie będziesz musiał się męczyć czytaniem ! Proste ? Proste, chyba rozwiązałem jeden z Twoich problemów.
2) Zauważyłem, że strasznie zaczynasz się mądrzyć jak Ci pipsy lecą na plus, uważasz się wtedy za FX Pro, a jak Ci coś nie wychodzi to znikasz i milczysz. Tak się składa, że obserwuje Cię na Myfxbook i zauważyłem, że tydzień lub dwa temu miałeś tam ładny zysk, ale potem miałeś sporą wtopę (na edku), czemu zlikwidowałeś to z MyFxB.. ? Jak tylko masz jakieś niepowodzenia to zaraz je usuwasz, i zaczynasz od nowa, tak było już kilka razy.
Teraz też masz trochę pipsów na plus i już mądrzysz, a zaraz będziesz cisza.
3) Nie życz nikomu tego czego sam nie chciałbyś doświadczyć !!!!
4) Nowy tak chce grać to niech gra, może ma duże depo i może sobie pozwolić na trzymanie stratnych pozycji, Ty może nie i dlatego żal Ci d**** ściska !! Ty graj swoje, on swoje !
5) Życzę każdemu pipsów tyle i może udźwignąć
6) Sorry ale wk***** mnie takie naskakiwanie i wytykanie każdemu błędów z pogardą.
1) Mam go blokować bo gość niewyraźnie pisze na klawiaturze ? Zobacz jak mi odpisał w tamtym wątku. Dało sie

.
2) A coś ty tak usiadł na mnie ? "Mądrze się", bo nie zgadzam się z tym co Nowy napisał ?
Co do mojego fxbook'a - przerzucałem środki na nowe konto gdy modyfikowałem ustawienia systemu i pod to nowe konto zakładałem nowego fxbook'a. Wtopę zaliczyłem, ale miesiąc i tak był na ładnym zysku.
Poza tym nic nigdy nie ukrywałem. Cała historia moich wejść i wyników znajduje się w moich wątkach, a mówienie że ja gdzieś "zniknałem" to nawet mnie rozśmieszyło

. Może miałem 3-4 dniowe przerwy, ale na pewno nigdznie nie znikałem i wierz mi, nie jestem, ani nigdy się nie miałem za profesjonaliste. Dzienniczek jedynie ma mi w tym pomóc.
3) Ale ja mu życzyłem tylko powodzenia. Akurat ja bym chciał żeby mi zawsze wchodziło to gdzie i co ja chce.
4) W którym momencie mi żal dupe ściska ?
5) -----
6) Nawet nie będę tego komentował.
Na koniec zapytam, czy Ty jesteś adwokatem Nowego, czy po prostu siedzisz w eSkach po uszy ?
I nie zapomnij się dowalić do Atlanticosa - on też się skurczybyk mądrzy

.
1) Najwyraźniej masz z tym problem, skoro o tym pisałeś i to w niezbyt miłym tonie.
2) To że się nie zgadzasz z jego zdaniem to luz, masz do tego prawo, każdy widzi co innego i ma inną wizję i pod to gra, jednemu wyjdzie drugiemu nie, tak już jest. Wymiana poglądów jest ważna,ale powinna być prowadzona kulturalnie i na poziomie.
Co do FXbooka, 3-4 razy w tydzień zmiana konta spoko, wyjaśniłeś mi to, choć zmiana następowała głównie po większych zwałach. Ale to Twój dzienniczek i jest on dla Ciebie nie dla innych.
3) Ironii nie wyczułem wcale, ale spoko.
4) Na to już sobie sam odpowiedz, .....
6) Nie musisz
7) Nie, nie jestem jego adwokatem, tak, siedzie w eskach po uszy ale tylko na kangurze. Edka nie tykam w lutym chyba, że zacznie się coś dziać

Peace & a lot of Pips

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.