DayTrading: Czwartek 12.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 lut 2015, 00:00

Wzrost
11
32%
Bez zmian
8
24%
Spadek
15
44%

Liczba głosów: 34

Mpapiez

Re: DayTrading: Czwartek 12.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Damfry pisze:A co zacytuje sam siebie :D
Czyżby sałatka była nijaka? Brakło uśmiechów po pysznym jedzonku i siła plotki nie jest az tak duża by wyciąć strefe?? Jak nie zrobią tego oporu w ciągu najbliższych godzin to wrócimy szybciej niż tu dotarliśmy Obecne h1-h4 Bleff
Gdyby to była sesja za dnia siedział bym w Sce, w nocy nie tykam....

Teraz jest ważne co zrobimy z tym całym zwodem emeryta :D
Pamiętajcie.... świeca zbudowana na plotce jest oślego członka warta, szybciej może zniknąć nić powstała :mrgreen:

Poza tym, dla wszystkich hura optymistów dogadania Grecji i wielkich korekt spowodowanych tym tematem....
Czy widzieliście harmonogram spłat? Za miesiąc kolejne, za 2 miesiące jeszcze wiekszę, w trzecim miesiącu takie same jak w drugim, w czwartym blisko dwa razy większe niż obecne. Poważnie myślicie że się z tego spłaca, gdy w kasie już pustka świeci? Podobno Ruskie dadzą kase.... Ruscy są bliscy załamania finansowego a wojnę prowadzą tu i być może niebawem w Syrii nie dadzą ani grosza....
Nawet jak traz spłacą to nie będzie to taki optymizm by nie wiem jakie opory łamać.
Peace
idę w kimono
Coś w tym jest, tylko że kasa została już rzucona na rynek.
Poza tym widzę że Panowie dalej dużo obiecują z syrizy :).

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-1 ... -principle

-- Dodano: czw 12-02-2015, 1:41 --

*GREECE WOULD NEVER AGREE TO STAY IN CURRENT PROGRAM: VAROUFAKIS

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Mpapiez pisze:
Damfry pisze:A co zacytuje sam siebie :D
Czyżby sałatka była nijaka? Brakło uśmiechów po pysznym jedzonku i siła plotki nie jest az tak duża by wyciąć strefe?? Jak nie zrobią tego oporu w ciągu najbliższych godzin to wrócimy szybciej niż tu dotarliśmy Obecne h1-h4 Bleff
Gdyby to była sesja za dnia siedział bym w Sce, w nocy nie tykam....

Teraz jest ważne co zrobimy z tym całym zwodem emeryta :D
Pamiętajcie.... świeca zbudowana na plotce jest oślego członka warta, szybciej może zniknąć nić powstała :mrgreen:

Poza tym, dla wszystkich hura optymistów dogadania Grecji i wielkich korekt spowodowanych tym tematem....
Czy widzieliście harmonogram spłat? Za miesiąc kolejne, za 2 miesiące jeszcze wiekszę, w trzecim miesiącu takie same jak w drugim, w czwartym blisko dwa razy większe niż obecne. Poważnie myślicie że się z tego spłaca, gdy w kasie już pustka świeci? Podobno Ruskie dadzą kase.... Ruscy są bliscy załamania finansowego a wojnę prowadzą tu i być może niebawem w Syrii nie dadzą ani grosza....
Nawet jak traz spłacą to nie będzie to taki optymizm by nie wiem jakie opory łamać.
Peace
idę w kimono
Coś w tym jest, tylko że kasa została już rzucona na rynek.
Poza tym widzę że Panowie dalej dużo obiecują z syrizy :).
Kasa postawiona na plotce? Kupuj fakty a nie plotki, bo będziesz mieszkał u ciotki :wink:
Donek też naobiecywał i co? Kraj w ruinie zostawił. Nigdy nie ufaj politykom, to zawodowi kłamcy.

Awatar użytkownika
eco89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eco89 »

Damfry pisze: Kasa postawiona na plotce? Kupuj fakty a nie plotki, bo będziesz mieszkał u ciotki :wink:
Donek też naobiecywał i co? Kraj w ruinie zostawił. Nigdy nie ufaj politykom, to zawodowi kłamcy.
Tak się zastanawiam gdzie te ruiny?

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Damfry pisze:
Kasa postawiona na plotce? Kupuj fakty a nie plotki, bo będziesz mieszkał u ciotki :wink:
Miałem tu na mysli że na wykresie siedzi :), engulf postawiony.
eco89 pisze:
Tak się zastanawiam gdzie te ruiny?
Praktycznie w każdej gałęzi gospodarczej tego Państwa. Ostantio jak już nie było czego sprzedać, to się w nocy o północy za lasy państwowe brali :d.
Jeżeli tego nie widzisz to nawet nie ma o czym dyskutować :).
Już pomijam fakt ostatniego odrzucenia kwoty wolnej od podatku.

Awatar użytkownika
m4ki
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: C1) Ty się naucz czytać, tak jzwartek 12.02.

Nieprzeczytany post autor: m4ki »

Mpapiez pisze:
m4ki pisze:
1) Ty się naucz czytać, tak już ma od dawna i tego nie zmienisz, ale możesz go sobie zablokować i nie będziesz musiał się męczyć czytaniem ! Proste ? Proste, chyba rozwiązałem jeden z Twoich problemów.

2) Zauważyłem, że strasznie zaczynasz się mądrzyć jak Ci pipsy lecą na plus, uważasz się wtedy za FX Pro, a jak Ci coś nie wychodzi to znikasz i milczysz. Tak się składa, że obserwuje Cię na Myfxbook i zauważyłem, że tydzień lub dwa temu miałeś tam ładny zysk, ale potem miałeś sporą wtopę (na edku), czemu zlikwidowałeś to z MyFxB.. ? Jak tylko masz jakieś niepowodzenia to zaraz je usuwasz, i zaczynasz od nowa, tak było już kilka razy.
Teraz też masz trochę pipsów na plus i już mądrzysz, a zaraz będziesz cisza.

3) Nie życz nikomu tego czego sam nie chciałbyś doświadczyć !!!!

4) Nowy tak chce grać to niech gra, może ma duże depo i może sobie pozwolić na trzymanie stratnych pozycji, Ty może nie i dlatego żal Ci d**** ściska !! Ty graj swoje, on swoje !

5) Życzę każdemu pipsów tyle i może udźwignąć :)

6) Sorry ale wk***** mnie takie naskakiwanie i wytykanie każdemu błędów z pogardą.
1) Mam go blokować bo gość niewyraźnie pisze na klawiaturze ? Zobacz jak mi odpisał w tamtym wątku. Dało sie :wink: .

2) A coś ty tak usiadł na mnie ? "Mądrze się", bo nie zgadzam się z tym co Nowy napisał ?
Co do mojego fxbook'a - przerzucałem środki na nowe konto gdy modyfikowałem ustawienia systemu i pod to nowe konto zakładałem nowego fxbook'a. Wtopę zaliczyłem, ale miesiąc i tak był na ładnym zysku.
Poza tym nic nigdy nie ukrywałem. Cała historia moich wejść i wyników znajduje się w moich wątkach, a mówienie że ja gdzieś "zniknałem" to nawet mnie rozśmieszyło :). Może miałem 3-4 dniowe przerwy, ale na pewno nigdznie nie znikałem i wierz mi, nie jestem, ani nigdy się nie miałem za profesjonaliste. Dzienniczek jedynie ma mi w tym pomóc.

3) Ale ja mu życzyłem tylko powodzenia. Akurat ja bym chciał żeby mi zawsze wchodziło to gdzie i co ja chce.

4) W którym momencie mi żal dupe ściska ?

5) -----

6) Nawet nie będę tego komentował.

Na koniec zapytam, czy Ty jesteś adwokatem Nowego, czy po prostu siedzisz w eSkach po uszy ?
I nie zapomnij się dowalić do Atlanticosa - on też się skurczybyk mądrzy :d.
1) Najwyraźniej masz z tym problem, skoro o tym pisałeś i to w niezbyt miłym tonie.
2) To że się nie zgadzasz z jego zdaniem to luz, masz do tego prawo, każdy widzi co innego i ma inną wizję i pod to gra, jednemu wyjdzie drugiemu nie, tak już jest. Wymiana poglądów jest ważna,ale powinna być prowadzona kulturalnie i na poziomie.
Co do FXbooka, 3-4 razy w tydzień zmiana konta spoko, wyjaśniłeś mi to, choć zmiana następowała głównie po większych zwałach. Ale to Twój dzienniczek i jest on dla Ciebie nie dla innych.
3) Ironii nie wyczułem wcale, ale spoko.
4) Na to już sobie sam odpowiedz, .....

6) Nie musisz
7) Nie, nie jestem jego adwokatem, tak, siedzie w eskach po uszy ale tylko na kangurze. Edka nie tykam w lutym chyba, że zacznie się coś dziać

8) Peace & a lot of Pips 8)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Let the pips flow 8)

Awatar użytkownika
alevius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: alevius »

Nowy, dzieki za SPPincet i UJ :-)
Dobra robota!!!

Awatar użytkownika
dreken
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dreken »

Ja też dołączę do gratek dla Nowego bo również złapałem UJ w S jak pisał :564:
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

AU
Udało się podłapać wczoraj trochę pozycji po 8 dniach przerwy ;)
Nie mam czasu na grę w tym tygodniu więc wrzucam poglądowo plany na najbliższe 48 h.
AU Daily.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: C1) Ty się naucz czytać, tak jzwartek 12.02.

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

8) Peace & a lot of Pips 8)[/quote]

NA kangurze ustaw TP zaraz przed 0.76 bo poleci tam z hukiem tym bardziej ze dane z rynku pracy byly TRAGICZNE!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Zablokowany