dobrze ze ludzie zarabiaja to i podatki beda płacic
eu potrójny szczyt,

EU to dzisiaj wywali nad 1,0670 tak to widzęTomasz196407 pisze:Witam wszystkich tych malutkich i tych dużych "milionerów"
eu potrójny szczyt,

a niech leci,PipsKong pisze:EU to dzisiaj wywali nad 1,0670 tak to widzęTomasz196407 pisze:Witam wszystkich tych malutkich i tych dużych "milionerów"
eu potrójny szczyt,
a jutro wrócą do tej linii i później up do 1,0760 ??? i mój oRGR będzie piękny
ja robie na Daxie przy tym trędzie wzrostowym takŚwieżak44 pisze:No, nareszczie..
-- Dodano: 12 sty 2017, 10:43 --
+1k odrobione

2 dni?? Wczoraj to chyba tak sobie nie pogrąłeś.. Na 11596 jest mocny poziom i to wczoraj pracowało jako wsparcie. Kilka razy się od tego odbijali w górę.. Dziś liczyłem z rana , ze to będzie też jako wsparcie, ale się przeliczyłem. Powinni już wrócić do kanału, w którym bujali się wczoraj, ale coś nie mogą.. http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/137011eliroPL pisze:ja robie na Daxie przy tym trędzie wzrostowym takŚwieżak44 pisze:No, nareszczie..
-- Dodano: 12 sty 2017, 10:43 --
+1k odrobione
mam buy na 11590
i otwieram sell na 11596 jak spada do 11570-11560 to zamykam sell i znowu czekam jak dojdzie do 11596
i przez ostatnie 2 dni nabija fajnie, wczoraj zamykałem nawer niżej traidnig stopem

Szkoda, że milionerzy coraz rzadziej zagladają na to forum.Tomasz196407 pisze:Witam wszystkich tych malutkich i tych dużych "milionerów"
eu potrójny szczyt,

jedziemy z ta ropą  ...
 jedziemy z ta ropą  ...  trzeba zrobić cel zanim wielki brat zza oceanu usiadzie do stołu
   trzeba zrobić cel zanim wielki brat zza oceanu usiadzie do stołu  

Za jakiś czas będziesz bardzo zły na siebie i na to forumŚwieżak44 pisze: Szkoda, że milionerzy coraz rzadziej zagladają na to forum.
A to niby dlaczego???F-You Money pisze:Za jakiś czas będziesz bardzo zły na siebie i na to forumŚwieżak44 pisze: Szkoda, że milionerzy coraz rzadziej zagladają na to forum.