-- Dodano: czw 11-12-2014, 15:34 --
poczekm jak domkna luke na SP500
podbore mzoe cos z L
Ale na wykresach dupy nie urwałoNowy123 pisze:lepsze dane d oprzewidzenia byly
moze dlatego, ze wbrew powszechnym opiniom DANE NIE ROBIA CENYMpapiez pisze:Dobre dane dla dolarka, a wykresy jak stały tak stoją...
m4ki pisze:Ale na wykresach dupy nie urwałoNowy123 pisze:lepsze dane d oprzewidzenia byly
to co gruba S już zapakowana czas ruszać na południe z edkiem, ostatnie pejsy się ładują i wio. Tak jak pisałem .GawronB pisze:L na edkusimgbad20 pisze:Czyli na edku teraz z klina gorny opor zrobil sie wsparciem....czyli walimy L na edku by sie zgadzalo bo na indexie USD WYSZEDL NA H1 LADNY RGR![]()
byłbym ostrożny , pociąg właśnie lekko cofa bo nie wszyscy wsiedli , a o 14 - 15 odjazd na południe i to dalekie południe
Nowy na L. GruboNowy123 pisze:lepsze dane d oprzewidzenia byly
-- Dodano: czw 11-12-2014, 15:34 --
poczekm jak domkna luke na SP500
podbore mzoe cos z L
Dla mnie to akurat żadna nowość. Ja zawsze mówię że ci co mogą ruszyć ceną (wielkie instytucje finansowe), znają dane dużo przed nami. Ogłoszenie danych z reguły to pretekst to większego ruchu żeby nas, leszczy wycyckaćszaman1977 pisze:moze dlatego, ze wbrew powszechnym opiniom DANE NIE ROBIA CENYMpapiez pisze:Dobre dane dla dolarka, a wykresy jak stały tak stoją...