highend pisze:edit: czy ktoś patrzy na SOJĘ? tak jakby zaczęła odbijać,
Pszenica stoi całkowicie w miejscu od rana. Ani dgrnie. Widać czeka na raport WASDE. Hehe
Będzie dobrze.
Ja patrze i zaszadiłem małą L-ke przy 986. Na pszenicy też, ale ją coś dzisiaj zamurowało. Nie wiesz kiedy raport?
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
w Kanadzie jest teraz zima (kolegę tam mam, nagle z +20 stopni w ciagu jednego dnia zrobiło się +2 i spadło dużo śniegu - LOL), ale ponoć nie obejmuje to upraw soji i kukurydzy....
DAX walczy na wsparciu, jak przebije, to RGR, jak się wybroni to chyba niezły UP.
Sankcje mu nie pomagają, ale czekamy na pejsiki, 14:30 dane, może Amerykańce pomogą i wyciągną SP500 u siebie, a DAX przy okazji.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, 14:17 przez laranja, łącznie zmieniany 2 razy.
"Prezes Banku Francji Christian Noyer powiedział dziś, że Europejski Bank Centralny (EBC) powinien osłabić europejską walutę jeszcze bardziej, by osiągnąć swój cel inflacyjny. Noyer, który jest również członkiem Rady Prezesów EBC, powiedział, że ostatnie działania banku pomogły obniżyć wspólną walutę, ale euro jest nadal zbyt mocne."
Źródło: Trading 212
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
harymilloki pisze:kto ma konto w XM? Opłaca się ? I jak wygląda sprawa z przerwami w połączeniu z serwerem? Zdarzyło się komuś?
Ja mam. Niby ok. Ale np DAX od okolo 2 godzin - brak mzliwosci gry. Jak robisz duzo zlecen to maja fajny program bonusowy. Ale to moje konto w xm to raczej dla zabawy