107 107 15 dziś jeszcze zobaczymy imo

od D_Pivot 0.9161 jest układ na S może nawet do D_S1 0.9104, ale wczesniej jest M_S3 0.9116(może drugi dołek
Może to: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-n ... zie/rfrj7ylaranja pisze:Co się dzieje z indeksami? Wojna, czy jak?
może po prostu 4 się tworzylaranja pisze:Hmm, nie wydaje mi się, żeby to była informacja takiego kalibru, żeby momentalnie DAXa zbić.
Ja jednak nie rozumiem tych indeksów. Taka zwała i teraz co? Nie zdążyłem kupić tam na dole, a jest cień. Może spadnie jeszcze.
bo uderzył w tygodniowy pivot 9665 i odbiłlaranja pisze:Hmm, nie wydaje mi się, żeby to była informacja takiego kalibru, żeby momentalnie DAXa zbić.
Ja jednak nie rozumiem tych indeksów. Taka zwała i teraz co? Nie zdążyłem kupić tam na dole, a jest cień. Może spadnie jeszcze.
jednym słowem DAX zaliczył poziom "mamy Cię", więc dlatego nastapiła szybka reakcja po teście tej kreski...MaciejWLKP pisze:bo uderzył w tygodniowy pivot 9665 i odbiłlaranja pisze:Hmm, nie wydaje mi się, żeby to była informacja takiego kalibru, żeby momentalnie DAXa zbić.