DayTrading: Czwartek 11.07.2019
Re: DayTrading: Czwartek 11.07.2019
eDek nie może jechać szybciej do góry niż swapy
Xab dwie sprawy-
-to samo co Kerad pisał o bezinteresowności w pozycjonowaniu czyimś , dlaczego długo pisac tu i przykład jednego technika jak nam głowy zasmiecał swoimi teoriami i wskaźnikami a jak co do czego to nie moglismy nic a nic wydusic z niego
CHcesz to bierzesz a nie to nie
-rozliczenie FE uwzgledniające wycinek tylko rynku nie daje nic ,
wielkie firmy produkujace programy do rysowania FE wbudowały wzory korekt i Fal FE
mam takie cos i uwierz mi ze co innego jak rozrysowujesz układ z mniejszego a co innego z wiekszego interwału
Postaraj sie zrobic układ tygodniowy potem mniejszy wstaw a jak kto spyta czemu tak jak ja teraz pytam Ciebie zawsze bedziesz miał odpowiedź
Nawiasem mówiąc jak sam sobie nie rozrysuje to mam duze G
[/quote]
wszystko mozna zrozumiec
ale tu graja drobne zuczki takie jak chocby ja
dla mnie korekcinka jeden procent da raz wyskoczyc z pozycji a dwa da super zysk
a co to dla forexu czy grubasa?
nawet nie zauwazy
jest nacisk na wzrosty jest a powodu glownego nie widze
tylko gadki analitykow wszelkiej masci
-to samo co Kerad pisał o bezinteresowności w pozycjonowaniu czyimś , dlaczego długo pisac tu i przykład jednego technika jak nam głowy zasmiecał swoimi teoriami i wskaźnikami a jak co do czego to nie moglismy nic a nic wydusic z niego
wielkie firmy produkujace programy do rysowania FE wbudowały wzory korekt i Fal FE
mam takie cos i uwierz mi ze co innego jak rozrysowujesz układ z mniejszego a co innego z wiekszego interwału
Postaraj sie zrobic układ tygodniowy potem mniejszy wstaw a jak kto spyta czemu tak jak ja teraz pytam Ciebie zawsze bedziesz miał odpowiedź
[/quote]
wszystko mozna zrozumiec
dla mnie korekcinka jeden procent da raz wyskoczyc z pozycji a dwa da super zysk
nawet nie zauwazy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
myślę że lepiej na foreksie opłaca się nie gra pod dyskontowanie w dłuższym terminie ale to co faktycznie widzi się na wykresie 

A edek ani drgnie... wszystkie grube ryby śpią z budzikiem nastawionym na 13:30 

Forex jest jak g... na kole - raz na górze, raz na dole.
przemo
jesli sie nie pomylisz z kierunkiem
i nie zlapiesz sie na lce jak pojawi sie np formacja czarnego labedzia
a takie cuda byly juz nie raz
jesli sie nie pomylisz z kierunkiem
i nie zlapiesz sie na lce jak pojawi sie np formacja czarnego labedzia
a takie cuda byly juz nie raz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
wszystko mozna zrozumiecXAB pisze: ↑11 lip 2019, 12:21Xab dwie sprawy-
nawet nie zauwazy
[/quote]
XAB ok uwazam ze jest inny układ falowy na tym co wskazałeś
a no właśnie ..... cała AT.... w jednym zdaniu
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
zas co do ropy to prosze jasno i wyraznie dlaczego rynek ma rozwalac czerwona linie trendu spadkowego
bo co bo pojdzie na 80 ?
to przeciez chocby ruscy sie zaczna bogacic a i zbroic znowu na potege
juz teraz maja poziom ruscy super do wzrostu gosp i rubel mocno sie umacnia
a co hameryka na to bo kto rzadzi
https://iv.pl/images/40794778564904894733.png
to poziom ok 61xx nie podaje bo z dwoch brokerow o pol pkt roznica zalezy jak sie rysuje
bo co bo pojdzie na 80 ?
to przeciez chocby ruscy sie zaczna bogacic a i zbroic znowu na potege
juz teraz maja poziom ruscy super do wzrostu gosp i rubel mocno sie umacnia
a co hameryka na to bo kto rzadzi
https://iv.pl/images/40794778564904894733.png
to poziom ok 61xx nie podaje bo z dwoch brokerow o pol pkt roznica zalezy jak sie rysuje