Pisz "Ciszej" lepiej sie opłaci_Kerad_ pisze:Tomasz196407 pisze:@ Kerad odpisałem ci wcześniej
i bravo za GBPUSD wczoraj
Dzieki za odpowiedź
a z kablem czasami coś się uda
ale jaka promocja na Dax-ie

Pisz "Ciszej" lepiej sie opłaci_Kerad_ pisze:Tomasz196407 pisze:@ Kerad odpisałem ci wcześniej
i bravo za GBPUSD wczoraj
Dzieki za odpowiedź
a z kablem czasami coś się uda
ale jaka promocja na Dax-ie
Korzystać, nie wiem ile będę w stanie go tak trzymać niskoPipsKong pisze:promocjaTomasz196407 pisze:PipsKong pisze:dlaczego Daxik nie chce rosnąć dynamicznie ?:(:D
Dzięki TsunamY !!!!![]()
![]()
Ja Zegrze koło Koszalina, ale 2 latanavik pisze:Tomasz nawyków mam sporo ( więcej tych złych jeżeli chodzi o forex) , wiecej czasu spedzam w aucie niż przy kompie i trejduje z telefonu ! . wykresów nie wrzucam bo za cienki jestem w kreskach , próbuje coś tam łapać ale prawda jest taka , że " gorąca głowa " ze mnie i "szybkie ręce " . Czasem szczeście dopisuje , a czasem nie . Dziś dopisało i nie wlazłem w L na geju , bo już palucha miałem na "enter" ale odpusciłem...
ps . pseudonim " navik " mam z wojska . Byłem nawigatorem na okręcie MW na Helu ( tam gdzie Pedro oglądał fale przez 2 tygodnie) ja siedziałem 3 lata 7 miesiecy i też oglądałem fale z bardzo bliska
zaLadowany po pachyTsunamiPL pisze: Korzystać, nie wiem ile będę w stanie go tak trzymać nisko
nie mogę !!! jestem cholerykiemTomasz196407 pisze:@Kong
też pisz ciszej i tylko do mnie
i nie ujawniaj sie
Da sięŚwieżak44 pisze:A co nie da się??? Wczoraj +8k, dziś na razie +2k. Na razie..TsunamiPL pisze:Świeżak żyje w świecie iluzji, że pokona system i każdego dnia bez ryzyka będzie zarabiał kilka tysięcy złotych.
Da sięŚwieżak44 pisze:- 6,2k . chwila nieuwagi. Nie zabezpieczyłem pozycji..