bujajcie się , poprzedni tydzień był zajebisty a teraz mogę trochę się pobawić !!!!d4mian7 pisze:Oj Boże dzieciakuPipsKong pisze:Czy to promocja czy początek większej promocji ?:O
bez paniki Pipciu bez Paniki !!!

bujajcie się , poprzedni tydzień był zajebisty a teraz mogę trochę się pobawić !!!!d4mian7 pisze:Oj Boże dzieciakuPipsKong pisze:Czy to promocja czy początek większej promocji ?:O
Pierwsze L gdzieś na 8-9 tyśPipsKong pisze:bujajcie się , poprzedni tydzień był zajebisty a teraz mogę trochę się pobawić !!!!d4mian7 pisze:Oj Boże dzieciakuPipsKong pisze:Czy to promocja czy początek większej promocji ?:O
![]()
![]()
Tomasz196407 pisze:Pierwsze L gdzieś na 8-9 tyś![]()
Absolutnie, żadnego ciągnięcia stratnych pozycji.TsunamiPL pisze:Tomasz196407 pisze:Pierwsze L gdzieś na 8-9 tyś![]()
tam celowaliście z Dawidem fx
przed tym podjazdem z 10k
tam masz s![]()
oczywiscie bez złośliwosci
tylko z ciekawości
No i co z tego ze był???F-You Money pisze:A był tu też kiedyś taki kozak Nowy123, który nastukał chyba jako pierwszy 10k postów, i zrobił to o ile pamiętam w niecały rok i czy komuś obiło się też o uszy, że Kermit był Wilkiem z Lublina?
Nadal jest?d4mian7 pisze:No i co z tego ze był???F-You Money pisze:A był tu też kiedyś taki kozak Nowy123, który nastukał chyba jako pierwszy 10k postów, i zrobił to o ile pamiętam w niecały rok i czy komuś obiło się też o uszy, że Kermit był Wilkiem z Lublina?
no jest jako d4mian7F-You Money pisze:
Nadal jest?