robia co chca i jak chca

tak sie wlasnie zastanawiam czy nie jest to ich nowa metoda na głodnego leszcza
wczesniej robili zwały ile sie da a na razie to wala w dol od 50-300 pip zalezy na ktorym nominale i udaja ze juz jest ok i powrocik pod szczyt a wiadomo marzec znowu podrukuja i wywala kolene uppp w gore he he

zobaczymy to w praniu w kolejnym tygodniu jak im juz kaska zmieknie

wojtek
xxxxxxxxxxx piszesz
Muszę jednak się przyznać, że tak daleko jak za tydzień lub więcej to ja nigdy nie wybiegam.
xxxxxxxxxxx
a to błąd
bo pozycjonujesz widze raczej ski wiec przynajmniej na te 3 tyg powinienes wiedZiec co i jak rynek moze cie zaskoczyc bo zauwazylem ze tez slki ciezko ci stawiac
a co by bylo gdyby jak dzis postawiles ske na 1,2140 a tu łup i jest w 10 minut 1,2240
wisisz i kwiczysz sorki i liczysz ze zawroci a rynek wali 1,23 i ma w dpie twoje marzenia
dlatego sa takie punkty ktore musisz sam widziec kiedy do ilu i na jakim poziomie trzeba spiepszac z pozycji nawet z duza strata bo czekac jak tu czasem Pepsiak pisal
pol roku na stracie to raczej do tego sie nie nadajesz
a kasowanie nawet malych zyskow to zdrowe podejscie bo zawsze w te ske zdazysz jeszcze wejsc jak bys zobaczyl ze ma to sens a depo rosnie nawet jesli o kilka zeta
to jak z wejsciem w pozycje
przyklad na teraz rosl nasdaq
pisalem mam po 2ktr
mam teraz 8 na nasdqu i co z tego mam rozrzut na kupnie a strate 148zeta
ja nie widze zadnego problemu stracic nawet 500 zeta czyli zawsze zdaze te pozycje skrocic przekrecic czy zgasic
zaboli troszke jakby za kilka minut otworzyli 50 pip wyzej
ty zostaniesz na sce a ja doloze z 10 ktr znowu i to ta roznica bo 20 ktr tez moge
a jak spadnie tak ak 2 raz spada o 100 pip to zarobie 4 razy wiecej zas o stratach pomysle jak bede je mial
dobranoc