Dobra. Zamknąłem.F-You Money pisze:moja maszyna mówi h4 i h1 na S, ale m15 nie ma wigoru, w tej sytuacji musi dojść do małej korekty najpierw, ja zrealizowałem na ten moment, wkrótce się okaże czy 142,3X da szansę, rzeźnik to mój rewirTsunamiPL pisze:141,620 tpF-You Money pisze:rozsądnie jest realizować zysk teraz, nie myśleć o dużych ruchach, bo na taki się nie zanosi, kolejna okazja do S będzie przy 142,3X za jakieś 2 godziny
DayTrading: Czwartek 10.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 10.08.2017
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
W sumie, to mnie coś zaćmiło dziś, bo było wejście w S:
Niepotrzebne zasugerowanie wsparciem...Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ropa to w ogole jakas maniane odwala
Nie gram na niej na tym poziomie i jestem z tego zadowolonyd4mian7 pisze:Ropa to w ogole jakas maniane odwala

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Kod: Zaznacz cały
I po co się słuchasz???TsunamiPL pisze:141,620 tpF-You Money pisze:rozsądnie jest realizować zysk teraz, nie myśleć o dużych ruchach, bo na taki się nie zanosi, kolejna okazja do S będzie przy 142,3X za jakieś 2 godziny
moja maszyna mówi h4 i h1 na S, ale m15 nie ma wigoru, w tej sytuacji musi dojść do małej korekty najpierw, ja zrealizowałem na ten moment, wkrótce się okaże czy 142,3X da szansę, rzeźnik to mój rewir
Dobra. Zamknąłem.
Rzeźnik robi takie "zmyłki" ok. godzina trzydzieści.
A potem tak od za dwadzieścia, czasem od za dziesięć zaczyna jechać dalej.
Zwróćcie uwagę na EurAud bo może być petarda...
- F-You Money
- Pasjonat
też tak zrobiłem, widzę, że jak nic nie działa to niektórzy uprawiają zegarynkowy Forex, znaczy spadki zaczynają się za dziesięć, a konsola kiedy, zawsze piętnaście po?TsunamiPL pisze:
Dobra. Zamknąłem.

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk
Nie drwij, tylko się przypatrz.F-You Money pisze:też tak zrobiłem, widzę, że jak nic nie działa to niektórzy uprawiają zegarynkowy Forex, znaczy spadki zaczynają się za dziesięć, a konsola kiedy, zawsze piętnaście po?TsunamiPL pisze:
Dobra. Zamknąłem.
Istnieje coś takiego jak cykliczność.
A Rzeźnik robi to wręcz z szwajcarską precyzją, albo japońską konsekwencją.
U mnie wszystko działa jak należy.
Natomiast, twoja maszyna wciąż robi pudło.
Tsunami dobrze TP wyczaił, a ty mu namieszałeś tylko niepotrzebnie.
- F-You Money
- Pasjonat
@ technik
słuchaj ja dałem analizę, Tsunami dał, na tym to polega, chyba takie, rzeczy rozumiesz na czym polega dyskusja na forum, ty wypisujesz jakieś bzdury, które analizami nie są, zaraz ktoś napisze coś i ze złości zaczniesz wypisywać, że wszyscy są tacy i owacy, tupiąc przy tym mocno nogami pod biurkiem.
słuchaj ja dałem analizę, Tsunami dał, na tym to polega, chyba takie, rzeczy rozumiesz na czym polega dyskusja na forum, ty wypisujesz jakieś bzdury, które analizami nie są, zaraz ktoś napisze coś i ze złości zaczniesz wypisywać, że wszyscy są tacy i owacy, tupiąc przy tym mocno nogami pod biurkiem.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
-
- Fanatyk
Cześć Kusus, mam czas to sobie zerknąłem na niego,Kusus pisze:Zwróćcie uwagę na EurAud bo może być petarda...
Petarda to rozumiem do góry,
Tak mała uwaga skromnie
zwróc uwage na kanał od 09.15 jesteśmy w poblizu
chyba ze naprawde masz na mysli dużo grubiej w sensie wywalenia tego kanału