DayTrading: Czwartek 09.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 09.10.2014
poki sa w kanale na h1,h4 i d1 jest ok , dzis na odwrot przed pejsami w dol ? hmm
SP500 D1highend pisze:że wczorajsza D1 laga na Sp500 jest masakryczna - jak oni ją zamierzają zamknąć na minus dziś czy jutro?raczej chyba nie ma takiej opcji.
cz pójdą wyżej (do 1980?) i dopiero zjazd? a może jednak up up na nowe topyczłowiek zgłupiał po wczoraj
http://www.mql5.com/en/charts/2470649/e ... l-services
Sytuacja jest niepewna. Cena siedzi w chmurze. Zatrzymała się na Kijun-sen. Mamy przecięcie Tenkan i Kijun nad chmurą, i Chikou Span pod ceną. Prowzrostowo to niezbyt wygląda. Widać tam podwójny szczyt ?
ciekawe czy pejsy podbiją daxa na UP... co by S zapodać... kurde liczyłem na to, a tu już zjazd...
-- Dodano: 09 paź 2014, 12:10 --
szczerze nie znam sie na chmurach ani na kim-ir-senach
ale jestem za S (patrz DAX).
-- Dodano: 09 paź 2014, 12:10 --
ZbychuM pisze: SP500 D1
http://www.mql5.com/en/charts/2470649/e ... l-services
Sytuacja jest niepewna. Cena siedzi w chmurze. Zatrzymała się na Kijun-sen. Mamy przecięcie Tenkan i Kijun nad chmurą, i Chikou Span pod ceną. Prowzrostowo to niezbyt wygląda. Widać tam podwójny szczyt ?
szczerze nie znam sie na chmurach ani na kim-ir-senach

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a te wczesniejsze juz pozamykales ? ja zamknelam z 9340 i tez liczylam na co wyzej dzisiaj
obserwuje natomiast złoto i platyne - cisną up cały czas... ciekawe kiedy jakaś korekta.
Radzę poczytać. Przyda się
A podwójny szczyt widzisz ?

na bieżąco, ale wczoraj się zapomniałem i zostałem z Skr85kr pisze:a te wczesniejsze juz pozamykales ? ja zamknelam z 9340 i tez liczylam na co wyzej dzisiaj

Po fakcie: wczoraj dax nie spadał... konsola i zrobił jakby podwójne dno - ponadto odbił chyba od LT... więc S było błędem, ale po fakcie to się fajnie mówi

Natomiast błędem było też L jako hedż

Ale spoko - czekam na rozwój sytuacji

-- Dodano: 09 paź 2014, 12:18 --
chodzi o te dwie krótkie świeczki na styku chmury niebieskiej - ostatnie?ZbychuM pisze:Radzę poczytać. Przyda się![]()
tajemnicatuvok pisze:lukpiasek pisze:potwierdzam że kasa wpłynęła na konto część zysków zrealizowana problemów z wypłatami z xtb póki co nadal nie zauważam![]()
![]()
No to się jeszcze pochwal w czym siedziałeś z tą piramidką?

jeśli tylko bardzo bedziesz chciał oraz się starał to na pewno Ci się udaeco89 pisze:zazwyczaj zazdrość jest mi obca, ale mam nadzieję, że niedługo też dokonam takiej wypłatylukpiasek pisze:potwierdzam że kasa wpłynęła na konto część zysków zrealizowana problemów z wypłatami z xtb póki co nadal nie zauważam

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Wszystko prawda , s z okolicy 9000 ?highend pisze:na bieżąco, ale wczoraj się zapomniałem i zostałem z Skr85kr pisze:a te wczesniejsze juz pozamykales ? ja zamknelam z 9340 i tez liczylam na co wyzej dzisiajno i zhedżowałem i czekam na rozwój sytuacji.
Po fakcie: wczoraj dax nie spadał... konsola i zrobił jakby podwójne dno - ponadto odbił chyba od LT... więc S było błędem, ale po fakcie to się fajnie mówi![]()
Natomiast błędem było też L jako hedżbo raczej czeka nas dalsza jazda w dół zgodnie z RGR (zasięg 7700-7800)
Ale spoko - czekam na rozwój sytuacji