DayTrading: Czwartek 09.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 09.06.2016
Ropa WTI :
Sytuacja bez zmian. Od 3 dni robie to samo. Na pulbackach spowodowanych czymkolwiek, danymi, wejsciem USA, chwilową słąbością byków biore longi. Piękny jednorodny trend wzrostowy.
Dzisiaj interesujace mnie miejsce to połowa wysokości wczorajszej swiecy daily, z targetem na jej szczycie. Licze sie ,ze w każdej chwili może być jakiś double top i 2-3 dniowa korekta, ale na razie nie ma żadnych sygnałów spowolnienia
Przebicie i obrona oddołu 51,23 $ (spot) uznam za sygnał do szukania setupów na shorty.
Sytuacja bez zmian. Od 3 dni robie to samo. Na pulbackach spowodowanych czymkolwiek, danymi, wejsciem USA, chwilową słąbością byków biore longi. Piękny jednorodny trend wzrostowy.
Dzisiaj interesujace mnie miejsce to połowa wysokości wczorajszej swiecy daily, z targetem na jej szczycie. Licze sie ,ze w każdej chwili może być jakiś double top i 2-3 dniowa korekta, ale na razie nie ma żadnych sygnałów spowolnienia
Przebicie i obrona oddołu 51,23 $ (spot) uznam za sygnał do szukania setupów na shorty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja pokazuje . Wczoraj pokazałem dziś to samo nie wstydzę się tego .Tomasz196407 pisze:dax, uk100, Poland20, do .... piachu
-- Dodano: 09 cze 2016, 08:19 --
przecież tu nikt nie pokazujemarcinmijagi pisze:Technik, jesli choc raz zobacze Twoje pozycje otwierane w czasie rzeczywistym, z opisem dlaczego tak a nie inaczej, to moze zaczne zwracac na ciebie uwage. D1 zamknieta pod 1.14, s nadal aktualne.
ale dobrze tu wczoraj stwierdziłeś, co niektórzy zaczynają analizować ludzi a nie rynek
-
- Fanatyk
pokaż, nie zauważyłemRafal152 pisze:Ja pokazuje . Wczoraj pokazałem dziś to samo nie wstydzę się tego .Tomasz196407 pisze:dax, uk100, Poland20, do .... piachu
-- Dodano: 09 cze 2016, 08:19 --
przecież tu nikt nie pokazujemarcinmijagi pisze:Technik, jesli choc raz zobacze Twoje pozycje otwierane w czasie rzeczywistym, z opisem dlaczego tak a nie inaczej, to moze zaczne zwracac na ciebie uwage. D1 zamknieta pod 1.14, s nadal aktualne.
ale dobrze tu wczoraj stwierdziłeś, co niektórzy zaczynają analizować ludzi a nie rynek
Tomasz dziś na pierwszej stronie zobaczysz NZD/USD miejsce otwarcia SL i TP . Wczoraj GBP/AUD tak samo miejsce otwarcia SL i TP
-
- Fanatyk
ok, piwoRafal152 pisze:Tomasz dziś na pierwszej stronie zobaczysz NZD/USD miejsce otwarcia SL i TP . Wczoraj GBP/AUD tak samo miejsce otwarcia SL i TP

jakbyś jeszcze opisał, to byłoby super,
Ostatnio zmieniony 09 cze 2016, 09:41 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko zgodnie z sentymentem jedzie tylko cierpliwości trzeba panowie i nic wiecej
Dadas pokazuje, i Pedro też pokazuje, ja pokazuje jak akurat mam pozycje na screenie ,który robie (czyli nie wszystkie)Rafal152 pisze:[
Ja pokazuje . Wczoraj pokazałem dziś to samo nie wstydzę się tego .
Dadas to nawet miesieczny equity pokazuje, ale modzi szybko to kasują

Dlaczego przewidujecie umocnienie się edka i dalszą zwałe dolara? Raz że zielony jest na mocnym wsparciu a dwa że Brexit się zbliża. Co wami kieruje sądząc że podciągną edwarda jeszcze wyżej?
Tomasz196407 pisze:ok, piwoRafal152 pisze:Tomasz dziś na pierwszej stronie zobaczysz NZD/USD miejsce otwarcia SL i TP . Wczoraj GBP/AUD tak samo miejsce otwarcia SL i TP![]()
jakbyś jeszcze opisał, to byłoby super,
Gram pod ograniczenie kanału wzrostowego pod retest podwójnego szczytu na H4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chciwość i strachAsset pisze:Dlaczego przewidujecie umocnienie się edka i dalszą zwałe dolara? Raz że zielony jest na mocnym wsparciu a dwa że Brexit się zbliża. Co wami kieruje sądząc że podciągną edwarda jeszcze wyżej?

Kupuj gdy krew się leje , sprzedawaj przy dźwiękach fanfar

Ostatnio zmieniony 09 cze 2016, 09:52 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!