DayTrading: Czwartek 09.02.2017
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 09.02.2017
funt fajne miejsce na L
fdsafsafdasfa pisze:funt fajne miejsce na L
Proszę powiedz dlaczego ?
-
- Stały bywalec
Bo ten spadek to tylko korekta, chyba że BOE Gov Carney Speaks coś namiesza.Rafal152 pisze:fdsafsafdasfa pisze:funt fajne miejsce na L
fdsafsafdasfa pisze:Bo ten spadek to tylko korekta, chyba że BOE Gov Carney Speaks coś namiesza.Rafal152 pisze:fdsafsafdasfa pisze:funt fajne miejsce na L
Jak mówisz o GBP/USD to masz korektę ostatniego spadku która dotarła do 61.80 Fibo idealnie w poziomie zanegowana podwójnym szczytem . 4H wyjście powyżej oporu odrazu zanegowane wsparcie staje sie oporem a poziom bardzo ważny . Ja bym tam nawet centa nie dał na Longa .

-
- Stały bywalec
Rafal152 pisze: Bo ten spadek to tylko korekta, chyba że BOE Gov Carney Speaks coś namiesza.
Jak mówisz o GBP/USD to masz korektę ostatniego spadku która dotarła do 61.80 Fibo idealnie w poziomie zanegowana podwójnym szczytem . 4H wyjście powyżej oporu odrazu zanegowane wsparcie staje sie oporem a poziom bardzo ważny . Ja bym tam nawet centa nie dał na Longa .

Każdy rynek widzi inaczej.
Każdy rynek widzi inaczej.[/quote]fdsafsafdasfa pisze:Rafal152 pisze: Bo ten spadek to tylko korekta, chyba że BOE Gov Carney Speaks coś namiesza.
Każdy widzi to w co wierzy, nikt nie wierzy w to co widzi

Zgadzam się z Rafałem nt. funta

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Każdy widzi to w co wierzy, nikt nie wierzy w to co widzixhDog pisze:Każdy rynek widzi inaczej.fdsafsafdasfa pisze:Rafal152 pisze: Bo ten spadek to tylko korekta, chyba że BOE Gov Carney Speaks coś namiesza.

Zgadzam się z Rafałem nt. funta

Cena o 19.30 może wystrzelić jak głupia do góry ale to tylko będzie fart ale ja na tą chwilę nie widzę tam miejsca na L nawet na scalpa bym tego nie brał .
Teraz sp 500 pewnie będzie kolejny miesiąc sie poruszał w przedziale 20 paru punktów i znając życie akurat na początku marca ( 9 marzec ) jest rolowanie i pewnie wtedy zacznie korekte. Oczywiście wcześniej przy rolowaniu jeszcze oskubie z kasy.
-
- Stały bywalec
ja mam pozycje brane niżej. Ale gdybym miał teraz wchodzić to bym wchodził. Zależy jak kto gra.Rafal152 pisze:
Cena o 19.30 może wystrzelić jak głupia do góry ale to tylko będzie fart ale ja na tą chwilę nie widzę tam miejsca na L nawet na scalpa bym tego nie brał .
Co ten edek tak muli, te swieczki