DayTrading: Czwartek 08.11.2018
Re: DayTrading: Czwartek 08.11.2018
Jasiu dobierasz SSS na usd--pln --
Może z tymi S to poczekaj jak dojdzie do strefy oporu?pr7emo pisze:chwilowa pauza ze spadkami uJ, możliwy rajd up aniżeli osunięcie
https://charts.mql5.com/19/595/usdjpy-w ... rokers.png
-
- Pasjonat
GBPUSD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
GU
prp sie odbili 3100
potwierdzenie na nastepnej m30/h1 3150 wybicie
prp sie odbili 3100
potwierdzenie na nastepnej m30/h1 3150 wybicie
już działają, ale długo się ociągali na tak wysokim poziomie 113,70Cblondyn pisze:Może z tymi S to poczekaj jak dojdzie do strefy oporu?pr7emo pisze:chwilowa pauza ze spadkami uJ, możliwy rajd up aniżeli osunięcie
https://charts.mql5.com/19/595/usdjpy-w ... rokers.png
nie chce przez to powiedzieć że rozpoczęła się fala spadkowa na wyższym interwale
Ostatnio zmieniony 08 lis 2018, 13:10 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy kiedykolwiek jako długoterminowiec będę potrafił ... Kupić ! >>>> Ustawić dalekie TP >>>> wyłączyć kompa >>>> ustawić SMS o powiadomieniu że TP się zrealizowało >>>>> i nie robić pod siebie na codziennych świeczkach ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
NIEPipsKong pisze:Czy kiedykolwiek jako długoterminowiec będę potrafił ... Kupić ! >>>> Ustawić dalekie TP >>>> wyłączyć kompa >>>> ustawić SMS o powiadomieniu że TP się zrealizowało >>>>> i nie robić pod siebie na codziennych świeczkach ???
bo to nie lokata
wykresy które trendują, to np w okresie zmian stóp odbywa się na pewno tego cię naucząPipsKong pisze:Czy kiedykolwiek jako długoterminowiec będę potrafił ... Kupić ! >>>> Ustawić dalekie TP >>>> wyłączyć kompa >>>> ustawić SMS o powiadomieniu że TP się zrealizowało >>>>> i nie robić pod siebie na codziennych świeczkach ???

kiedyś tak robiłem i było bardzo dobrze ...Tomasz196407 pisze:NIEPipsKong pisze:Czy kiedykolwiek jako długoterminowiec będę potrafił ... Kupić ! >>>> Ustawić dalekie TP >>>> wyłączyć kompa >>>> ustawić SMS o powiadomieniu że TP się zrealizowało >>>>> i nie robić pod siebie na codziennych świeczkach ???
bo to nie lokata
teraz na starość straciłem cierpliwość ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Ten w banku co enter pstryka,PipsKong pisze:kiedyś tak robiłem i było bardzo dobrze ...Tomasz196407 pisze:NIEPipsKong pisze:Czy kiedykolwiek jako długoterminowiec będę potrafił ... Kupić ! >>>> Ustawić dalekie TP >>>> wyłączyć kompa >>>> ustawić SMS o powiadomieniu że TP się zrealizowało >>>>> i nie robić pod siebie na codziennych świeczkach ???
bo to nie lokata
teraz na starość straciłem cierpliwość ;/
robi długoterminowe trejdy?Nie
robi dziennie 2-3 trejdy
i ma dziennie 3% na depo
a Ty chcesz inaczej?