Bo udaje najmądrzejszego bez wykresów, opór jest przebity, na daily dobrze to wyglada nadalpamod pisze:to nie rozumiem dlaczego co niektórzy po nim jadą jak po burej suce
Widzę miejsce na zjazd na dół 12,1-12,2 nawet i bedzie świeca w gore
Bo udaje najmądrzejszego bez wykresów, opór jest przebity, na daily dobrze to wyglada nadalpamod pisze:to nie rozumiem dlaczego co niektórzy po nim jadą jak po burej suce
hmm z tego co wiem to leci na bazie swojego autorskiego wskaźnika który właśnie koduje itd.ramib pisze:Bo udaje najmądrzejszego bez wykresów, opór jest przebity, na daily dobrze to wyglada nadalpamod pisze:to nie rozumiem dlaczego co niektórzy po nim jadą jak po burej suce
To ja koledze coś powiem. Że bardzo wiele bym dał, żeby jak największa grupa grała na forex tak jak ja i tym samym systemem. Im więcej graczy widzi setup tym lepiej dla grajacych na ten własnie setup. Dlatego tak uniwersalna jest AT którą znają wszyscy analizujący wykres. Nie znam tradera który by nie zaznaczał na wykresie wsparcie/opór, LT czy wyraźnie widoczny klin/trójkąt. To jak znak drogowy przy drodze, który wpływa na decyzje części grajacych.pamod pisze:hmm z tego co wiem to leci na bazie swojego autorskiego wskaźnika który właśnie koduje itd.ramib pisze:Bo udaje najmądrzejszego bez wykresów, opór jest przebity, na daily dobrze to wyglada nadalpamod pisze:to nie rozumiem dlaczego co niektórzy po nim jadą jak po burej suce
to być może jest powodem tego ze nie pokazuje interpretacji na wykresach .
no i tym sposobem zmusza forumowiczów do wglądu na swój wykres i sprawdzenia o co kaman
bingo,jak czerwone się świeci na przejeździe kolejowym, to nie wjeżdżamy bo nas pociąg ro%$#@$liCblondyn pisze: To jak znak drogowy przy drodze, który wpływa na decyzje części grajacych.