Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Czwartek 08.01.2026
Re: DayTrading: Czwartek 08.01.2026
łuch.......... ale rosnie, całe pół grosza
ale nie martwcie sie SZORTujcie złoto to sie odkujecie za raz zaczna je drukowac i bedzie spadac, bax juz ma szorty a wy na co czekacie ?
no i kupujcie TYLKO dolary bo to najlepsza pewna inwestycja na lata, prawdziwa perełka wśród walutowych kruszców

ale nie martwcie sie SZORTujcie złoto to sie odkujecie za raz zaczna je drukowac i bedzie spadac, bax juz ma szorty a wy na co czekacie ?
no i kupujcie TYLKO dolary bo to najlepsza pewna inwestycja na lata, prawdziwa perełka wśród walutowych kruszców
Kakao .
Śmierdzi mi tu padliną . Pewnie bedą pokrywać knota na wczorajszej D1. A moze i nowy dołek zrobią w okolicy 5620?
Bp. Nie podobają mi sie ostatnie świeczki H4. Mocy brak.
Edit. Wa mać. Ledwo zamknąłem eLki to sie moc znalazła na tym dziadostwie jebanym
Pivot D1 i pivot miesięczny. Szlag , nie wzialem pod uwagę tego.
Śmierdzi mi tu padliną . Pewnie bedą pokrywać knota na wczorajszej D1. A moze i nowy dołek zrobią w okolicy 5620?
Bp. Nie podobają mi sie ostatnie świeczki H4. Mocy brak.
Edit. Wa mać. Ledwo zamknąłem eLki to sie moc znalazła na tym dziadostwie jebanym
Pivot D1 i pivot miesięczny. Szlag , nie wzialem pod uwagę tego.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2026, 13:29 przez navik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ropa
700barylek i jest git
700barylek i jest git
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
ropa wti
300 lki
i drugie git
300 lki
i drugie git
to teraz
gaziuk
12k lki
i jest trzecie git
teraz jak wyzej 3jki
gaziuk
12k lki
i jest trzecie git
teraz jak wyzej 3jki
to jeszcze gazik
i jest czwarte git
14k lki
i jest czwarte git
14k lki
sp500
info
Po pierwsze, średnio hossa na S&P 500 trwa około 2,9 roku, według danych NASDAQ — a obecna hossa ma już ponad trzy lata, rozciągając się mniej więcej na trzy lata i trzy miesiące od dziś.
- Jednocześnie historia pokazuje, że prognozy analityków dotyczące S&P 500 są jednymi z najmniej wiarygodnych sygnałów na rynkach finansowych.

info
Po pierwsze, średnio hossa na S&P 500 trwa około 2,9 roku, według danych NASDAQ — a obecna hossa ma już ponad trzy lata, rozciągając się mniej więcej na trzy lata i trzy miesiące od dziś.
- Jednocześnie historia pokazuje, że prognozy analityków dotyczące S&P 500 są jednymi z najmniej wiarygodnych sygnałów na rynkach finansowych.
Bzdura na resorach .baxik pisze: 08 sty 2026, 14:54 sp500
info
- Jednocześnie historia pokazuje, że prognozy analityków dotyczące S&P 500 są jednymi z najmniej wiarygodnych sygnałów na rynkach finansowych.![]()
![]()
![]()
Obecną hossę trzeba liczyć od 09.04.2025 czyli od zamieszania z cłami Trumpa .... a trwać bedzie do poziomu ~7500 . Tam jebniecie w dół minimum 20%. Ihmo.
Ps. Nie chce mi sie juz kolejny raz wklejać prostokątów niebiesko- różowych. Wklejałem je juz tutaj kilka razy , widać tam jak na dłoni jak chodzą od 2009r
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
to nie moje info ja przepisalem info z inwest
cos tam
dolar
z formacji mam tak
złoto
czekamy na łupppppppppppppp
dolar
z formacji mam tak
złoto
czekamy na łupppppppppppppp